ΜΟΔΑ: Mum Mules

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα Mum Mules αποτελούν την νέα τάση της μόδας και ήδη κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει fashionista που να μην τα έχει εκθειάσει και φυσικά να μην τα φοράει η ίδια.

Τα mules της “μαμάς” πάνε με τα πάντα! Τα φοράτε με οποιοδήποτε φόρεμα, με σορτς, ακόμα και στην παραλία. Πρόκειται για τα κλασικά mules, μόνο που έχουν αρκετές επιρροές από τη δεκαετία του ’80 και πολλές φορές θυμίζουν τα παπούτσια που φορούσαν οι μαμάδες μας εκείνη την εποχή.

Δηλαδή, τα συγκεκριμένα mules πρέπει να έχουν λεπτά λουράκια, μεταλλικές λεπτομέρειες, τετράγωνο κόψιμο. Τα τακούνια των 5 εκατοστών και τα ιδιαίτερα τελειώματα (τετράγωνη μύτη, όμορφες λεπτομέρειες και τακούνια με ανατρεπτικό σχήμα) έχουν απολαυστικά ρετρό χαρακτήρα που γοητεύει.

Η γνωστή ηθοποιός και fashion icon Carrie Bradshaw, δεν τα αποχωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια, όπως και η ιέρεια της μόδας και διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Αnna Wintour, κάτι που μάλλον τα λέει όλα!

Με block ή λεπτό τακούνι, τα mules είναι άνετα και ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Δίνουν κάτι το νοσταλγικό σε κάθε σύνολο ακόμα και στο πιο απλό με τζιν. Τα mules φοριούνται όλο το χρόνο, ωστόσο, το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους.

Εμπιστευτείτε το μεσαίο τακούνι και ενδώστε στην μοναδικότητα τους!