Ένα MINI μόνο για (και ελληνοαμερικανούς) φοιτητές

Είσαι φοιτητής ή σπουδαστής και θέλεις να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο σε οικονομική τιμή; H ΜΙΝΙ σου δίνει τη λύση, αρκεί να σπουδάζεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Η βρετανική φίρμα δημιούργησε μία νέα έκδοση με την ονομασία Oxford Edition, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές εγγεγραμμένους σε πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακούς και σπουδαστές που αποφοίτησαν από αναγνωρισμένο κολέγιο κατά το τελευταίο έτος.

Το MINI Cooper Oxford Edition φέρει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας σύστημα πολυμέσων με οθόνη 6,5 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες 17 ιντσών, πανοραμική οροφή και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα των 136 ίππων, είτε με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με το αυτόματο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ έξι χρωμάτων για το αμάξωμα, τόσο στην δίθυρη εκδοχή, όσο και στην τετράθυρη. Η τιμή για Cooper Oxford Edition 2d ορίστηκε στα 19.750 δολάρια και για το Cooper Oxford Edition 4d στα 20.750 δολάρια.

Η έκπτωση της MINI αγγίζει τα 6.900 δολάρια. Δυστυχώς, η προσφορά αφορά μόνο τις ΗΠΑ, οπότε μπορούν να επωφεληθούν μόνο οι Έλληνες που φοιτούν σε αμερικανικά πανεπιστήμια και κολέγια – ούτε καν αυτοί στη Βρετανία παρότι το όνομα της έκδοσης έχει εμπνευστεί από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος/ zougla.gr