Η Ελλάδα ευχαριστεί Ελληνίδα νοσοκόμα της Αυστραλίας για την προσφορά της

Ο «Νέος Κόσμος» (ΡΗΡ: Ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης) έχει ασχοληθεί πολλές φορές με την ομογενή νοσοκόμα Ελένη Ζάχου και την κοινωφελή δράση της.

Η ακόλουθη επιστολή που μας στάλθηκε επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, όλα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει γι αυτήν:

«Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την κ. Ζάχος Ελένη για την ανιδιοτελή προσφορά της προς τη Διασωστική Ομάδα.

Στο παρελθόν η κ. Ζάχος είχε δωρίσει και έναν Απινιδωτή στην ομάδα μας. Πλέον, εκτός από τον απινιδωτή, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, χάρη στην ευγενική προσφορά της κ. Ζάχος διαθέτει και το φορείο «Total Rescue System». Πρόκειται για το μοναδικό φορείο «Basket», το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται αποθηκεύεται μέσα σε μία βολική τσάντα. Με τον τρόπο αυτό μετατρέπεται σε σακίδιο, και έτσι αντικαθιστά τα παραδοσιακά φορεία διάσωσης ή τα κλασικά «Basket».

Ολοκληρώνοντας, της εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη μας για το εξαιρετικό φορείο που μας προσέφερε αφιλοκερδώς. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Jean-Jacques Rousseau «Η καλοσύνη είναι η ωραιότητα εν δράσει». Της ευχόμαστε υγεία και κάθε ευτυχία, και ελπίζουμε να συνεχίζουμε να την έχουμε δίπλα μας και στο μέλλον».

Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Σ.Σ.Η Ελένη Ζάχου είναι Ελληνίδα νοσοκόμα της Αυστραλίας που συχνά προσφέρει  αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε αναξιοπαθούντες ομάδες της Ελλάδας και σε όποια γωνιά του πλανήτη υπάρχει ανάγκη.

Πηγή:neoskosmos.com