Ποια είναι η 33χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο αυτοκίνητό της στην Κηφισιά

Δεκαέξι σφαίρες δέχτηκε η 33χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, στο κέντρο της Κηφισιάς.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης η μητέρα της, ενώ όπως εκτιμούν αστυνομικές πηγές η γυναίκα είχε εκτελεστεί το βράδυ της Τρίτης.

Όπως εικάζουν οι ίδιες πηγές, η γυναίκα είτε γνώριζε τον δολοφόνο της με τον οποίο είχε ραντεβού, είτε εκείνος της είχε στήσει καρτέρι και την αιφνιδίασε την ώρα που εκείνη έμπαινε στο όχημά της.

Οι συνθήκες δολοφονίας της παραπέμπουν σε συμβόλαιο θανάτου, με τον εκτελεστή να πυροβολεί αρκετές φορές το θύμα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είναι νεκρή.

Η 33χρονη είχε πλούσιο παρελθόν, έχοντας εμπλακεί κατά καιρούς σε υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών, ενώ έχει κατηγορηθεί και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ήταν γόνος εύπορης οικογενείας της Κηφισιάς, ωστόσο από νεαρή ηλικία είχε εμπλακεί σε παράνομα κυκλώματα της νύχτας.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2011 άγνωστοι, είχαν ανοίξει πυρ εναντίον της, όταν σταμάτησε σε φανάρι, επί της Λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι. Τότε μάλιστα ήταν και έγκυος στο παιδί της. Το θύμα φέρεται να διατηρούσε σχέση, σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια, με τον Μανώλη Καραγιάννη, που άγνωστοι, είχαν εκτελέσει στις 27 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο.

Στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες από δυο πιστόλια και ένα Καλάσνικοφ. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε ζητήσει να καλέσουν ένα κινητό τηλέφωνο, που εκτιμάται πως ανήκε στην 33χρονη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, από το σημείο και τους γύρω δρόμους για να σχηματίσουν έναν κύκλο πιθανών υπόπτων για την εκτέλεση.

Πηγή:skai.gr