Κύπελλο Ελλάδος: Ο Μάνος «ξελάσπωσε» τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε.

Η ομάδα του Πειραιά με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της, δεν έκανε καλή εμφάνιση (κυρίως στο πρώτο 45λεπτο), έδωσε δικαιώματα στον Λεβαδειακό που έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 68′ ο Μάνος «λύτρωσε» τους Πειραιώτες και με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0 στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το γκολ ο ΟΣΦΠ έχασε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (20:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Tην φανέλα του Ολυμπιακού μετά από 12,5 χρόνια φόρεσε ξανά ο Γιάγια Τουρέ, αγωνιζόμενος για περίπου μία ώρα. Ωστόσο, έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο και δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Ιβοριανός άσος του Ολυμπιακού ήταν βασικός και αρχηγός στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό παίζοντας ως δεκάρι.

 

Οι εναπομείναντες αγώνες έχουν οριστεί για τις 2 και 3 Οκτωβρίου, ενώ η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λαμία δεν έχει οριστεί ακόμα. Τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα είναι τα: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (2/10), Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής (3/10) και Πανιώνιος – Λάρισα (3/10).

Πηγή: iefimerida.gr