ΜΟΔΑ: Τζιν μπουφάν…ένα κομμάτι πασπαρτού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αν υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα, αυτό είναι το  τζιν μπουφάν. Μπορεί να φορεθεί πιο εύκολα από κάθε άλλο ρούχο.Δεν έχει φύγει ποτέ από τη μόδα, αντιθέτως το συναντάμε σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Φέτος θα το δούμε σε φαρδιά ή σε ίσια γραμμή και με επιρροές από την δεκαετία του ’80. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και σε όλες τις ηλικίες. Για την κάθε μία από εμάς υπάρχει ένα τζιν μπουφάν που μας αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει το προσωπικό μας στυλ και γούστο. Αρκετές γυναίκες στο άκουσμα του συνδυασμού τζιν με τζίν  δυσανασχετούν, η μόδαόμως λέει ότι είναι ένας μοντέρνος συνδυασμός αρκεί να προσέξεις να αποφύγεις τις υπερβολές και για να το πετύχεις αυτό επίλεξε υφάσματα των ίδιων αποχρώσεων.

Αν όμως θέλεις μπορείς να τολμήσεις και ένα συνδυασμό τελείως διαφορετικών χρωμάτων. Η τάση των προηγούμενων ετών ήθελε τα τζιν τζάκετ σε στενή γραμμή που να αγκαλιάζει το σώμα μιας γυναίκας. Τώρα η μόδα υποστηρίζει το oversizedlook με φαρδιά τζάκετ σε διάφορα χρώματα εκτός του έντονου καθιερωμένου μπλε αλλά λευκά, παστέλ, κόκκινα και μαύρα τζάκετ βρίσκουν θέση στην καρδιά και το στυλ κάθε γυναίκας, ανάλογα μεποιο σχέδιο προτιμά η καθεμία.Εκτός των χρωμάτων, οι στάμπες, τα σχέδια και τα κεντήματα είναι η απόλυτη τάση στα ντένιμ τζάκετ. Ιδανικά συνδυάστε τα χρώματα των σχεδίων που έχει πάνω το τζάκετ με κάποιο από τα αξεσουάρ σας και να είστε σίγουρες πως έχετε επιτύχει ένα άκρως μοντέρνο και στυλάτοoutfit.

Το τζιν μπουφάν λοιπόν είναι ένα κομμάτι πασπαρτού θα πρότεινα να επενδύσεις σε ένα που θα σου αρέσει. Επειδή όμως και η μόδα κύκλους κάνει, πριν ψάξεις να βρεις το κατάλληλο για σένα στα μαγαζιά κάνε μια βόλτα στην ντουλάπα σου μικρές λεπτομέρειες και μετατροπές μπορούν να ανανεώσουν ακόμα και ξεχασμένα κομμάτια!