ΜΟΔΑ: BlanketScarf

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Πλησιάζουμε τα τέλη Οκτώβρη και η θερμοκρασία έχει πέσει αρκετά. Αν αναζητάτε ένα αξεσουάρ το οποίο να είναι ζεστό, μοδάτο κ βολικό θα σας πρότεινα το blanketscarf.Το λέει άλλωστε και η ονομασία του, κασκόλ κουβέρτα! Διαλέξτε ένα υπερμεγέθες πλεκτό κασκόλ τύπου κουβέρτας και σίγουρα θα το λατρέψετε , δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε καμία στιγμή! Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυάζοντάς τα κάθε φορά κατάλληλα για την περίσταση με το σωστό σύνολο και τα σωστά παπούτσια.

Το  BlanketScarf είναιτο ζεστό αυτό musthaveκομμάτιτο οποίοόχι μόνο θα σας προφυλάξει από το κρύο αλλά  θα μεταμορφώσει αμέσως τα outfits σας. Πρόκειται για μια εσάρπα μεγαλύτερου μεγέθους, που μπορεί να τυλίξει όλο το σώμα και να το κρατήσει ζεστό. Προσθέτει υπέροχο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δοκιμάστε να τις φορέσετε αγκαλιάζοντας το σώμα σαν κάπα. Εναλλακτικά με μια λεπτή ζώνη στη μέση, η λεπτομέρεια αυτή θα κάνει τη μέση σας να δείχνει λεπτότερη. Ακόμη, μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από το λαιμό και να απογειώσετε ένα σύνολο, στολίζοντας το με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ

Πρόκειται για ένα από τα top κομμάτια με πολλούς  οίκους να δηλώνουν fan, όπως οι Givenchy, Erdem, SaintLaurent, Loewe, Gucci, Roksanda. Επενδύστε σε ένα τέτοιο κομμάτι που μπορεί να μεταμορφώσει το ντύσιμο, εύκολα γρήγορα και οικονομικά!