ΜΟΔΑ: PufferJacket

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το pufferjacketείναι το κλασικόφαρδύ, πουπουλένιο μπουφάν. Κάνει ένα δυναμικό comeback, επέστρεψε στη μόδα και θα το δείτε να φοριέται παντού. Αποτελεί  ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα και πλέον φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, με stylish τρόπους, τόσο σε casual, αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσειςαλλά και μέσα στην πόλη, με παντελόνια, κολλάν, φούστες και φορέματα ακόμη και με ψηλοτάκουνες γόβες. Τα pufferjackets επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, είναι ζεστά και χουχουλιάρικα και οι πολλαπλές εκδοχές τους καλύπτουν όλα τα γούστα.

Το πώς θα συνδυάσετε το puffer μπουφάν σας, θα κάνει τη διαφορά, για να φαίνεστε ενημερωμένη και μέσα στη μόδα. Επίσης, να είστε προσεκτική στο χρώμα που θα διαλέξετε ακόμη και στο είδος του μπουφάν.  Με μονοχρωματικά σύνολο για να αναδείξετε το μοτίβο του και το χρώμα του, με πουκάμισο για να κάνεις mix&match, ακόμα και με αέρινα φορέματα για μοντέρνες –αλλά πάντα ρομαντικές- εμφανίσεις.

Βάλτε και εσείς στην ντουλάπα σας αυτό το κλασικό, αθλητικό φουσκωτό μπουφάν, που πια έχει αναβαθμιστεί με περισσότερες πτυχώσεις και μεγαλύτερο όγκο και εμπνευστείτε από τις fashionistas για το πως θα το φορέσετε.Enjoyit!