Άλλες $222. 291από τους ομογενείς της Αδελαΐδας για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Αδελαίδα.- Με επιστολή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας και πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής για τους Πυρόπληκτους (Greek Fires Appeal Committee 2018) Βασίλης Γκόνης, ότι συγκεντρώθηκαν συνολικά 122.931 δολάρια. Επί πλέον η πολιτειακή κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας πρόσφερε άλλες 100.000 δολάρια με αποτέλεσμα το συνολικό ποσόν να ανέλθει στις 222. 931 .23 δολάρια.

Ο κ. Γκόνης ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν για την γενναιοδωρία τους.
Eπίσης ευχαρίστησε τον πολιτειακό πρωθυπουργό Steven Marshall, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Peter Malinauskas, το Γενικό Πρόξενο κ. Γούρα, υπουργούς, βουλευτές κ.α., συλλόγους, τον εκδότη της εφημερίδας Adelaide Advertise Matt Deighton, την Angela Condous κ.α.
Στην επιστολή του ο κ. Γκόνης αναγνώρισε ότι η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας με τη συνεργασία άλλων ομογενειακών φορέων είχε συγκεντρώσει άλλες 62.550.00 δολάρια για τους πυρόπληκτους.

Σύμφωνα με τον κ. Γκόνη μέχρι στιγμής διατέθηκαν 82.308.000 στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στην Ελευσίνα για την αγορά εξοπλισμού ειδικά για άτομα που έχουν υποστεί εγκαύματα και εξετάζεται τώρα που θα διατεθούν τα υπόλοιπα χρήματα και φυσικά θα ενημερωθεί η ομογένεια.