ΜΟΔΑ: WW. WinterWhite

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούς για το λευκό  χρώμα, αυτόματα έρχεται στο μυαλό σου το καλοκαίρι. Το λευκό χρώμα όμως, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το φετινό χειμώνα και μια από τις πιο δυνατές τάσεις. Το λευκό είναι εντυπωσιακό, συμβολίζει την καθαριότητα, την ηρεμία και φυσικά δημιουργεί ένα πιο προσεγμένο αποτέλεσμα. Χαρίζει μία αριστοκρατική πινελιά στο outfit σου, το κάνουν αμέσως πιο κομψό και δίνουν φως στο στιλ σου χωρίς απαραίτητα να πρέπει να προσθέσεις χρώμα.

Εκτός από τα λευκά ankleboots που έκαναν κυριολεκτικά πάταγο φέτος και που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη στην κατοχή σου, must επιλογή στο ίδιο χρώμα θεωρούνται και τα ρούχα, τα αξεσουάρ  που θα “χτίσουν” το σύνολό σου.

Τον χειμώνα, το λευκό δείχνει εξαιρετικό στα πλεκτά και στα πιο χοντρά, χειμερινά υφάσματα και φυσικά ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα της παλέτας.

Οι επιλογές που έχεις στην διάθεσή σουείναι πολλές. Μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικά totalwhiteoutfits, να το συνδυάσεις με τις γήινες αποχρώσεις ακόμα και το μπεζ, να του προσθέσεις πινελιές από έντονο χρώμα και φυσικά να δημιουργήσεις εξαιρετικά black&whitelooks.

Το σίγουρο είναι ότι αν επενδύσεις σε ένα λευκό fashionitem, ακόμα και σε πανωφόρι ή παντελόνι, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις καθόλου.