Επαφές της ΠαΔΕΕ με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Αθήνα.- Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης  Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων και ανταλλαγή απόψεων, με πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες της Ελλάδος.

Η αντιπροσωπεία της ΠαΔΕΕ αποτελείται από τους:

Petre Katsambanis, Πρόεδρος Αυστραλία, Leonidas Raptakis, Α΄Αντιπρόεδρος, ΗΠΑ

Και τα μέλη,

Sotiris Delis, Σουηδία, Cluck Efstratios,ΗΠΑ, George Michalakis, Ν. Αφρική, Sandra Pappas, HPA, Gerry Sklavounos, Canada, Joηn Pantazopoulos, Επ. Γ. Γραμματέας, Αυστραλία.

Η αντιπροσωπεία των ελληνικής καταγωγής πολιτικών, θα συναντηθεί το μεσημέρι της Δεύτερας 17 Δεκεμβρίου, 2018, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο,  στο προεδρικό Μέγαρο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις την Τρίτη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον Αντιπρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής και εκπρόσωπο του Προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη, Σάββα Αναστασιάδη, και την Τετέρτη και με τους Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΣ Κ. Πουλάκη (ο οποίος προεδρεύει της Επιτροπής για την ψήφο των Αποδήμων),  Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, ΥΦΥΠΕΞ Τέρενς Κουίκ και τον Επικεφαλή της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού. Μιχάλη Κόκκινο.

Φωτογραφία από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ΠαΔΕΕ στον Έβρο. Από αριστερά: Σωτήρης Δελής, Γιάννης Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Κατσαμπάνης, Σάντρα Πάππας, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Τζέρυ Σκλαβούνος, Γιώργος Μιχαλάκης και Λεωνίδας Ραπτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντιπροσωπεία της ΠαΔΕΕ ολοκλήρωσε την Κυριακή (16/12) 4ήμερη επίσημη, επιτυχή, επίσκεψη στον Νομό Έβρου, προσκεκλημένη του Βουλευτή Έβρου και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιου Δημοσχάκη.

«Η κυβέρνηση της Ελλαδας πρέπει να μεγαλώσει τα αυτια της». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Αλεξανδρούπολη το Δ.Σ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμου. Αυτό το μήνυμα αφορά τόσο την  Ψήφο των Αποδήμων, όσο και τις προσπάθειες της ΠαΔΕΕ για προσέλκυση επενδυτών στην Ελλάδα..