Φοβερή καραμπόλα στην Εγνατία με έναν (μόνο!) νεκρό

 

xaosatixima3_950_381_1_
Μία νεκρή γυναίκα και 22 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός της διπλής καραμπόλας που σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία Οδό λόγω πυκνής ομίχλης.
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, ενώ ενεπλάκη σε τροχαίο ακόμη και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατευθυνόταν προς το σημείο.  Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί από νωρίς το πρωί στην περιοχή σημειώθηκε σύγκρουση τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η καραμπόλα άρχισε από ανατροπή φορτηγού.
Να σημειωθεί πως ακόμη και το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο ενεπλάκη σε ατύχημα, λόγω της ομίχλης. Άνδρες της τροχαίας κάνουν εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο Αλεξάνδρειας προς την παλιά εθνική οδό.  Στο σημείο έφθασαν και οχήματα τη πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα από την ευρύτερη περιοχή.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και μία έγκυος γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαστολή και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα που διανύει την 34η εβδομάδα της κύησης, είναι σε καλή κατάσταση και υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις στη Γ’ Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα θα παραμείνει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας και της Βέροιας
Η Εγνατία Οδός στο ύψος του Κλειδιού και συγκεκριμένα στο ρεύμα από την Βέροια προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία έπειτα από πέντε ώρες.

VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=RrsPDzfNAjY&feature=player_embedded