Δύσκολη η κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς το Συνέδριο, καθώς μετά τις σκηνές απείρου κάλλους σήμερα στα γραφεία του κόμματος με μπουνιές, καρεκλιές και βρισιές, ήρθε αργά το απόγευμα η είδηση πως τέσσερις διαγραφέντες βουλευτές αναμένεται να επιστρέψουν στους κόλπους του κόμματός τους.
Πρόκειται για τους κ. κ. Σκανδαλίδη, Γκερέκου, Κασσή και Κουτσούκο, οι οποίοι είχαν τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όταν αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν τα μέτρα που προέβλεπε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να σταλεί επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο με την οποία θα επιστρέφουν οι 4 αυτοί βουλευτές.  Για τους τρεις εκτός από την Άντζελα Γκερέκου αναμενόταν αυτό πριν το Συνέδριο, αλλά το όνομα της βουλευτού από την Κέρκυρα αποτελεί έκπληξη.
Πάντως, αυτή η επιστροφή δίνει άλλο ένα βήμα για διαφωνίες και έντονες αντιπαραθέσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν. Και αντιδρούν λέγοντας πως δεν ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο, δεν πήραν δηλαδή το βάρος αυτό και εν συνεχεία επιστρέφουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα απολύτως.
ΜΠΑΧΑΛΟ

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίστηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των στελεχών του κόμματος για την πορεία προς το Συνέδριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαία στελέχη μέλη της ΚΟΕΣ και κυρίως ο Γρηγόρης Φελώνης επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Αξαρλή επειδή υποστήριζε ότι δρομολογούνται αδιαφανείς διαδικασίες ενόψει της Κυριακής οπότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη περίπου 2.000 συνέδρων.
Όταν μάλιστα ο κ.Φελώνης αποκάλεσε τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο “αλήτες” τα πνεύματα άναψαν για τα καλά και σύμφωνα με μαρτυρίες…αντηλλάγησαν καρεκλιές ακόμη και μπουνιές!!!
Παρενέβη ωστόσο ο γραμματέας της νεοσυσταθείσας ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης) Γιάννης Σουλαδάκης και το “θερμό επεισόδιο” έληξε.
Ο κ. Φελώνης που φέρεται ως πρωταγωνιστής του επεισοδίου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ΣΚΑΙ στις 19:00 και διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα έχουν δει στο φως της δημοσιότητας.
Ο κ. Φελώνης ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε ούτε διαπληκτισμός στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, αλλά απλά μία διαφωνία., Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευάγγελατος προκάλεσε τον κ. Φελώνη λέγοντάς του ότι λέει ψέματα και πως επειδή αυτή είναι βαριά κατηγορία, τον κάλεσε να τον πάει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε πως ο ίδιος ο κ. Κουκουλόπουλος του αποκάλυψε το άγριο περιστατικό.

Πηγή: NewsIt.gr