Ισραηλινοί και Καναδοί επιχειρηματίες στην Κρήτη για τα Κρητικά προϊόντα

Τα Κρητικά πιστοποιημένα προϊόντα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκπροσώπων κορυφαίων εισαγωγικών εταιρειών και μεγάλων αλυσίδων… σούπερ μάρκετ από το Ισραήλ και τον Καναδά οι οποίοι φτάνουν σήμερα το πρωί στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα το επόμενο τριήμερο θα έχουν συναντήσεις με ντόπιους επιχειρηματίες-παραγωγούς, ενώ το μεσημέρι συναντούνται στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και άλλους τοπικούς φορείς.
Η Περιφέρεια Κρήτης λόγω του μεγάλου διεθνούς ενδιαφέροντος για τα Κρητικά προϊόντα επιχειρεί νέο εμπορικό ‘άνοιγμα’ για την ενδυνάμωση των Κρητικών εξαγωγών, του πρωτογενή τομέα και κατ επέκταση της οικονομίας του νησιού στην αγορά του Ισραήλ και του Καναδά σε συνέχεια των επιτυχημένων στοχευμένων δράσεων της Περιφέρειας με κορυφαίες αλυσίδες των αγορών της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λιβάνου και Αραβικών Εμιράτων.
Η Περιφέρεια Κρήτης με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και την στήριξη των Επιμελητήριων του νησιού, από αύριο Δευτέρα και για τρείς ημέρες υποδέχονται στην Κρήτη τους εκπροσώπους από 9 κορυφαίες επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου, αλυσίδων σούπερ μάρκετ του Ισραήλ, και άλλους δύο εκπροσώπους εταιρειών από τον Καναδά που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή Κρητικών προϊόντων

. Στην Ισραηλινή αποστολή θα συμμετέχει και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου του Τέλ Αβίβ Rubin Schoussel, και όπως έγινε γνωστό η αγορά του Ισραήλ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για την εισαγωγή ποιοτικών πιστοποιημένων αγροτικών-κτηνοτροφικών προϊόντων. Tromaktiko