«Ποδαρικό» από τον υπουργό στο αναμορφωμένο Eaton Mall

Το Eaton Mall θεωρείται η καρδιά του φραπέ και της ελληνικής παρέας στο Oakleigh. Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο υπουργός Πολυπολιτιστικών Υποθέσεων της Βικτώριας είναι λάτρης του φραπέ, αλλά λάτρης της καλής ελληνικής παρέας πιστεύουμε ότι σίγουρα είναι. Τη στιγμή, μάλιστα, που η κυβέρνησή του συνέδραμε με $1 εκατ. για να ομορφύνει το Eaton Mall είναι σίγουρο ότι ο ομογενής υπουργός ήταν από τα πλέον κατάλληλα στελέχη της πολιτειακής κυβέρνησης της Βικτώριας να το εγκαινιάσει.

Έτσι την Τρίτη το πρωί, αψήφησε τη ζέστη, έβαλε το κοστούμι του όπως άρμοζε στην περίπτωση, και εγκαινίασε μαζί με τη δήμαρχο Monash, Micaele Drieberg, το νέο αναμορφωμένο look του Eaton Mall.

Και οι δύο έλαμπαν από χαρά, το μαρτυρά εξάλλου και η φωτογραφία μας. Υποθέτουμε ότι ο λόγος έχει, αφενός, να κάνει με την ολοκλήρωση του έργου και, αφετέρου, με το γεγονός ότι διαπίστωσαν, για άλλη μία φορά, ότι το έργο τους απολαμβάνουν εκατοντάδες θαμώνων του Eaton Mall που βρίσκονταν επίσης εκεί, πίνοντας κλασικά… το φραπέ τους.

Φωτογραφία πρώτης σελίδος:

Ο υπουργός Πολυπολιτισμού της Βικτώριας με την Δήμαρχο του Monash.

Πηγή: Neowkosmos.com