Oμογενής ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς «Mrs International Australia».

Η ομογενής Κατρίνα Καββάλου, μητέρα τριών παιδιών από τη Ν.Ν. Ουαλία βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου ομορφιάς «Mrs International Australia».
Δεν είναι όμως μόνο η κατάκτηση ενός τίτλου ομορφιάς που οδήγησε την ομογενή μητέρα τριών παιδιών στο να τολμήσει να διαγωνιστεί στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Είναι και τα φιλάνθρωπα αισθήματά της που συνοδεύονται από μία βαθιά θέληση να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Η Κατρίνα Καββάλου

Η Κατρίνα Καββάλου

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Mrs International διοργανώνεται στην Αυστραλία από το φιλανθρωπικό οργανισμό «Touch of Goodness – Άγγιγμα Καλοσύνης» αποτελεί παγκόσμιο διαγωνισμό και τελεί υπό την αιγίδα φιλανθρωπικών οργανώσεων από κάθε γωνιά του κόσμου.

Όπως η Κατρίνα δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» στόχος της δικής της παρουσίας στον διαγωνισμό είναι η εξοικονόμηση χρημάτων που θα διατεθούν στο πρόγραμμα χορήγησης μεσημεριανών γευμάτων σε μαθητές σχολείων που τα στερούνται.

«Ο Οργανισμός ‘Άγγιγμα Καλοσύνης’, δραστηριοποιείται σε μία σειρά φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εγώ ως μητέρα τριών παιδιών και γνωρίζοντας ότι υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο και λόγω φτώχειας στερούνται ακόμα και το μεσημεριανό τους, θεώρησα σωστό να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ».
Η κοινωνική συνείδηση της Κατρίνας δεν σταματά μόνο στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Η φιλανθρωπική της δράση τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει προτεραιότητα για την πολυάσχολη ηθοποιό και μοντέλο.

«Προσπαθώ να προσφέρω όπως και όσο μπορώ. Πάντα το ήθελα αλλά τώρα έχω περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου να το κάνω. Μεγάλωσαν κάπως τα παιδιά και αυτό βοηθά» αναφέρει.

Η Κατρίνα, πάντα με το χαμόγελο της αισιοδοξίας και της ομορφιάς καλεί κάθε φιλάνθρωπο μέλος της ελληνικής παροικίας Αυστραλίας να βοηθήσει, όχι αυτή γιατί με την ομορφιά της σίγουρα τα καταφέρνει μία χαρά, αλλά κάποια από τα 600,000 παιδιά που κάθε μέρα πεινούν και κοιτούν με ντροπή αλλά και ζήλεια τους συμμαθητές τους όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε καταθέτοντας την όποια μας δωρεά στο λογαριασμό του φιλανθρωπικού οργανισμού που φέρει το όνομα
Touch of Goodness
BSB: 032062
Acc. Number: 338126

Πηγή: Neoskosmos. com