Αθλητικά Παρασκήνια, 31 Μαρτίου 2013

  • Καζιγιάμα: «Μας έλειπε η τελική προσπάθεια»Καζιγιάμα: «Μας έλειπε η τελική προσπάθεια»

    Η έλλειψη τελικής προσπάθειας ήταν για τον μέσο του Παναθηναϊκού Γιοχέι Καζιγιάμα ο λόγος που οι πράσινοι έχασαν, με τον Ιάπωνα να επισημαίνει πως δεν πρέπει να το βάλουν κάτω, αναφορικά με την προσπάθεια εισόδου στα πλέι οφ.

  • Ναζλίδης: «Τεράστια νίκη παραμονής»Ναζλίδης: «Τεράστια νίκη παραμονής»

    Για μια τεράστια νίκη που επιπλέον είναι σημαντικό βήμα για την παραμονή, έκανε λόγο ο σκόρερ του Πλατανιά Θωμάς Ναζλίδης.

  • Χαλάρωμα πριν την αναχώρησηΧαλάρωμα πριν την αναχώρηση

    Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης .

  • Δεν τιμωρείται ο Sokratis!Δεν τιμωρείται ο Sokratis!

    Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τιμωρία για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για το επεισόδιο που είχε με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς. Η διοίκηση της Βέρντερ αποφάσισε να μην τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές.

  • Πόσο θα «κουρευτεί» το πριμ του ΑΠΟΕΛ;Πόσο θα «κουρευτεί» το πριμ του ΑΠΟΕΛ;

    Το gazzetta.gr ανιχνεύει το κλίμα που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο, παραμονές του ντέρμπι Ανόρθωσης-ΑΠΟΕΛ, μετά το πρωτοφανές κούρεμα στις δύο τράπεζες. Ποιοι παίκτες πλήττονται και τι θα γίνει με την αδειοδότηση της UEFA.

  • «Καυτή έδρα το Καραϊσκάκη»«Καυτή έδρα το Καραϊσκάκη»

    Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που έζησε στο Γ. Καραϊσκάκης είναι ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος συμπεριέλαβε το γήπεδο του Ολυμπιακού σε μία από τις τρεις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

  • Οι εκλεκτοί των... ΑΕΚτζήδωνΟι εκλεκτοί των… ΑΕΚτζήδων

    Bloggers – Ο κορυφαίος άσος Κώστας Νεστορίδης και ο ρεπόρτερ της ομάδας Κώστας Κετσετζόγλου επιλέγουν στο Gazzetta τους δικούς τους κορυφαίους που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ!

  • Άλλη ομάδα με ΣαλπιγγίδηΆλλη ομάδα με Σαλπιγγίδη

    Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για τον Σαλπιγγίδη που έχει όλο το… πακέτο και δίνει άλλη διάσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι έχει κάνει ο διεθνής άσος κόντρα στους Ερυθρόλευκους και γιατί κάνει τον Δώνη να χαμογελάει.

  • Έχασαν τρελά λεφτά Οκκάς-Κωνσταντίνου Έχασαν τρελά λεφτά Οκκάς-Κωνσταντίνου

    Μετά τον Γιάννη Αμανατίδη άλλοι δύο γνωστοί μας βλέπουν τα λεφτά τους να γίνονται αέρας. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνου και Οκκά οι οποίοι θα δεχτούν κούρεμα στις καταθέσεις τους που θα φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ!

  • Το μεγάλο… κούρεμα!Το μεγάλο… κούρεμα!

    Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε, τόσο η κρισιμότητα των αγώνων μεγαλώνει. Στην αυλαία της 27ης αγωνιστικής, η αναμέτρηση του Άρη με τον Πανθρακικό θα κρίνει πολλά για την παραμονή, ενώ ΟΦΗ-ΠΑΣ και Παναθηναϊκός-Πλατανιάς αναμετρώνται σε το ενδιαφέρον τόσο στην ουρά, όσο και στην πεντάδα.

    http://sport.gr.msn.com