Συγκλονιστική διάσωση τριών ναυαγών στην Ιεράπετρα-VIDEO

Μια κυριακάτικη βόλτα για τέσσερις φίλους κατέληξε σε τραγωδία, καθώς το φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα παλεύοντας με τα κύματα και ο ένας από αυτούς να χάσει τη ζωή του.
Η παρέα των τεσσάρων ατόμων ηλικίας, 46, 41, 35, και 53 χρόνων ήθελε να περάσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο λιμάνι της νήσου Χρυσή.Ο κακός καιρός όμως και τα θυελλώδη κύματα στάθηκαν σοβαρά εμπόδια με αποτέλεσμα το φουσκωτό να αναποδογυρίσει και η παρέα να πέσει στη θάλασσα. Μάλιστα, ο 35χρονος της παρέας βρήκε το κουράγιο να βγει στη στεριά, να εξοπλιστεί με σωσίβιο και στη συνέχεια να ριχτεί ξανά στα κύματα για να σώσει τους υπόλοιπους τρεις.

Οι τρεις διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στη πάνω παραλία της Ιεράπετρας όπου αυτή την ώρα επικρατεί πανικός από τις λιμενικές δυνάμεις αλλά και τους πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις, έχει σπεύσει και μονάδα της ΕΜΑΚ προκειμένου να ενισχύσει την επιχείρηση.

Οι λιμενικές αρχές οι οποίες για πολλή ώρα έψαχναν τον άτυχο 45χρονο, κατάφεραν κάποια στιγμή να τον εντοπίσουν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν ανάσκελα και αναίσθητος. Τώρα οι αρχές του λιμενικού περιμένουν να κοπάσει ο άγριος καιρός έτσι ώστε να ανασύρουν τον άτυχο 45χρονο του οποίου η Κυριακάτικη βόλτα μετατράπηκε σε τραγωδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά διαδραματίστηκαν 30 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας.