Τραγική κατάληξη της φωτιάς στον Κολωνό – Κάηκε ο γιός, τραυματίστηκε η μητέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Τετάρτη, 10 Απριλίου, 7.30

Τραγική η κατάληξη από τη φωτιά που ξέσπασε αργά χθες το απόγευμα (Τρίτη, 9 Απριλίου) σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λεβιδίου και Λένορμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμεναν δυο άτομα, μία μάνα με το γιο της και οι δύο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο γιος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Αδύναμος να κουνηθεί όταν ξέσπασε η φωτιά βρέθηκε από τους πυροσβέστες απανθρακωμένος στο κρεβάτι.

Η 75χρονη γυναίκα έπασχε από πάρκινσον, ωστόσο όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει προσπάθησε να βγει από το διαμέρισμα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και λιποθύμησε στο διάδρομο.

18 άνδρες της πυροσβεστικής με 6 οχήματα έδωσαν μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Η 75χρονη μετφέρθηκε στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, ωστόσο τα εγκαύματα είναι τόσο σοβαρά που η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στο Newsit, μάνα και γιος αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας, θεωρώντας ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί οτιδήποτε στους δυο γειτονές τους, είχαν απευθύνει επανειλημμένως εκκλήσεις σε διάφορες οργανώσεις να πάρουν υπό την προστασία τους μάνα και γιο.

Δείτε τι δήλωσε ο διαχειρστής της πολυκατοικίας, κ. Νίκος Αναστασίου στο Newsit

Το σπίτι όπου ζούσαν ήταν ιδιόκτητο και είχε καταλήξει να μοιάζει με σκουπιδότοπο γι’ αυτό μέσα υπήρχαν πάρα πολλά εύφλεκτα υλικά.

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς απο τη φωτιά.

Πηγή: newsit.gr