Απεβίωσε ο Γιώργος Κασιμάτης

Απεβίωσε, σε ηλικία 62 ετών, ο Γιώργος Κασιμάτης, πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του επίτιμου προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και πρώην προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργου Κασιμάτη, θα τελεστεί την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, και ώρα 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και ακολούθως η ταφή στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Κερατσινίου.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά (αριθ. λογ. 072/297001-53 Εθνική Τράπεζα).

Δήλωση Αντώνη Σαμαρά

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Γεώργιου Κασιμάτη, επίτιμου Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Ενός δημιουργικού ανθρώπου, με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες, πολυετή προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου. Ενός ανθρώπου που τίμησε με την παρουσία του και τις ιδέες του την παράταξή μας. Που με τίμησε με τη φιλία του. Ενός σπουδαίου Έλληνα που κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.Στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Naftemporiki.gr