ΤΕΛΙΚΟ: Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης 4-1

Τέλος αγώνα.

90+3΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ρεάλ. Από τη σέντρα του Ντι Μαρία, το γυριστό του Βαράν πέρασε ελάχιστα άουτ.

90+2΄Κίτρινη κάρτα στον Ράμος.

90+1΄Αλλαγή για την Ντόρτμουντ. Ο Σίμπερ αντί του Γκιουντογάν.

4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

89 Ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Κακά έβγαλε τετ α τετ τον Ρονάλντο αλλά αυτός νικήθηκε από τον Βάιντενφελερ.

82΄Αλλαγές για την Ντόρτμουντ. Ο Κελ αντί του Μπλαζικόφσκι και ο Γκρόσκροιτς αντί του Πίστσεκ.

80΄Αλλαγή για την Ρεάλ.
Ο Κακά αντί του Τσάβι Αλόνσο.

78΄Ευκαιρία για την Ντόρτμουντ.
Καταπληκτικό σουτ του Λεβαντόφσκι εκτός περιοχής, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Λόπεθ.

Ο Λεβαντόφσκι είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα απέναντι στη Ρεάλ.

68΄Αλλαγές για την Ρεάλ. Ο Μπενζεμά αντί του Ιγκουαίν και ο Ντι Μαρία αντί του Μόντριτς.

67΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Ο Λεβαντόφσκι εκτελεί και κάνει τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.

66΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Ο Τσάβι Αλόνσο ανατρέπει τον Ρόις μέσα στην περιοχή και ο Ολλανδός διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα.

64΄Κίτρινη κάρτα στον Οζίλ.

62΄Ευκαιρία για την Ντόρτμουντ. Πολύ ωραία κίνηση και σουτ του Γκιουντογάν, αλλά ο Λόπεθ κάνει την επέμβαση του αγώνα κρατώντας το 3-1.

58΄Μακρινό σουτ του Μόντριτς, μπλοκάρει εύκολα ο Βάιντενφελερ.

56΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Από το σουτ του Πίστσεκ η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Λεβαντόφσκι ο οποίος με μία υπέροχη κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το χατ τρικ.

54΄Κίτρινη κάρτα στον Κεντίρα για μαρκάρισμα στον Ρόις.

50΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Μετά το σουτ του Ρόις η μπάλα έφτασε στα πόδια του Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός με ωραία κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο

42΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ. Οι Μαδριλένοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ιγκουαίν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χούμελς και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρονάλντο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δύχτια.

35΄Ο Γκέτσε δεν αποδοκιμάζεται από τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο οποίος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την μετεγγραφή του στην Μπάγερν. Υπάρχουν πανό που τον ευχαριστούν για την προσφορά του και άλλα που τον καλούν να φύγει άμεσα.

24΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, διώχνει δύσκολα ο Βάιντενφελερ.

20΄Η Ρεάλ έχει ρίξει τον “τρελό” ρυθμό των γηπεδούχων αλλά  δεν μπορεί να απειλήσει καθώς ο Γκιουντογάν και ο Μπέντερ έχουν νικήσει κατά κράτος τους αντιπάλους τους στη μεσαία γραμμή.

8΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Τρομερή επίθεση των γηπεδούχων, ο Γκέτσε έκανε τη σέντρα και ο Λεβαντόφσκι με προβολή από κοντά ανοίγει το σκορ.

6΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ντόρτμουντ. Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Ρόις, ο Λόπεθ διώχνει δύσκολα και ο Λεβαντόφσκι που βρίσκεται με τη μπάλα στα πόδια διστάζει να σουτάρει και χάνει μοναδική ευκαιρία.

5΄Πιο κινητική η Ντόρτμουντ στα πρώτα λεπτά.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκιουντογάν, Γκέτσε, Ρόις, Μπαστσικόφσκι, Λεβαντόφσκι

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντιέγκο Λόπεθ, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Οζίλ, Τσάβι Αλόνσο, Μόντριτς, Ρονάλντο, Ιγκουαίν

Διαιτητής: Κάουπερς (Ολλανδία)
Βοηθοί: Φαν Ρόεκελ (Ολλανδία), Ζέινστρα (Ολλανδία)