Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Απριλίου 2013

  • Θέλουν Σάμαρη στον ΑτρόμητοΘέλουν Σάμαρη στον Ατρόμητο

    Την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη φαίνεται πως εξετάζουν στον Ατρόμητο. Ο 24χρονος μέσος ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, προέρχεται από μία καλή χρονιά στον Πανιώνιο, και οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν δανεικό.

  • Επιστροφή Καραγεωργίου σε ΞάνθηΕπιστροφή Καραγεωργίου σε Ξάνθη

    Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ο αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πάγκο της Ξάνθης, με τον δεύτερο όμως να είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα κοουτσάρει τους ακρίτες στο μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

  • Χωρίς Ιμπαγάσα και ΧολέμπαςΧωρίς Ιμπαγάσα και Χολέμπας

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Πανθρακικό, με τους Ιμπαγάσα και Χολέμπας να μένουν εκτός αποστολής.

  • Ραντεβού «Τίγρη» για το γήπεδο!Ραντεβού «Τίγρη» για το γήπεδο!

    Στην ΑΕΚ έπιασαν δουλειά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε μπρος το θέμα του γηπέδου και για αυτό έκλεισε ραντεβού για την Μεγάλη Τετάρτη με την δήμαρχο Φιλαδέλφειας!

  • «Κλαίω από μέσα μου για την ΑΕΚ»«Κλαίω από μέσα μου για την ΑΕΚ»

    Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ απασχολεί όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον διεθνή Τύπο. Ο μάνατζερ, Λορέντζο Ντελισάντι μίλησε στο Tuttomercato για την κατάσταση στην ομάδα και δεν έκρυψε την πίκρα του.

  • Επιστρέφει στην εθνική Αγγλίας ο Τέρι!Επιστρέφει στην εθνική Αγγλίας ο Τέρι!

    Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Τζον Τέρι ο οποίος δήλωσε ότι θέτει εαυτό στην διάθεση του Ρόι Χόγκτσον και της εθνικής Αγγλίας.

  • Ξανά για Γιοβάνοβιτς στον ΟλυμπιακόΞανά για Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό

    Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς αποτελεί μόνιμο… θαμώνα της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού και προτάθηκε ενόψει του καλοκαιριού, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

  • Πάει ΡιζούποληΠάει Ριζούπολη

    Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ από την Σούπερ Λίγκα όπως είναι φυσικό κλείνει και το κύκλο του ΟΑΚΑ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τη νέα σεζόν η Ένωση δεν θα παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο με την λύση της Ριζούπολης να προκρίνεται.

  • Βάζει 5 εκατ. ο ΑλαφούζοςΒάζει 5 εκατ. ο Αλαφούζος

    Μία ακόμα ένεση στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι έτοιμος να δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος αφού το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν από τον ίδιο.

  • Κληρώνει για τον πρώτο φιναλίστΚληρώνει για τον πρώτο φιναλίστ

    Την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης (20:00, OTE SPORT3) απέναντι στον ΠΑΟΚ μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.