Αγνοούνταν τα τελευταία 10 χρόνια αλλά τις βρήκαν ζωντανές – Η απίστευτη ιστορία της απαγωγής τριών γυναικών

Μοιάζει με σενάριο αμερικανικής σειράς. Όμως είναι μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Ένας εφιάλτης για τρεις οικογένειες που έχει happy end.

Τρεις γυναίκες αγνοούνταν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Όλες τους είχαν εξαφανιστεί κοντά στα σπίτια τους. Κανείς δεν είχε καταφέρει να τις βρει. Μέχρι που ένας άνδρας, άκουσε περίεργους θορύβους από το υπόγειο του διπλανού σπιτιού, κάλεσε την αστυνομία και όλα αποκαλύφθηκαν.

Οι τρεις γυναίκες έπεσαν θύματα απαγωγής. Κρατούνταν κοντά στο σημείο όπου τις είδαν την τελευταία φορά. Θύματα η Αμάντα Μπέρι, η Τζίνα Ντετζίζους και η Μισέλ Νάιτ.

Η Άμαντα Μπέρι ήταν 17 ετών όταν απήχθη. Εθεάθη για τελευταία φορά μετά το τέλος της βάρδιας της στο Burger King, στο Κλίβελαντ, το 2003. Ήταν η παραμονή των γενεθλίων της.
Η Τζίνα ΝτεΤζίζους εξαφανίστηκε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2004 και ενώ ήταν 16 ετών.
Η Μισέλ Νάιτ εξαφανίστηκε το 2002 σε ηλικία 21 ετών.

Και οι τρεις βρέθηκαν να κρατούνται σε σπίτι στο Κλίβελαντ. Τις βοήθησε ένας γείτονας. «Βοηθήστε με, είμαι η Άμαντα Μπέρι. Με είχαν απαγάγει, λείπω εδώ και 10 χρόνια. Και είμαι εδώ, είμαι ελεύθερη τώρα» είπε η νεαρή γυναίκα όταν κάλεσε την αστυνομία.

Το CNN επικαλείται μαρτυρία και αναφέρει ότι η Μπέρι είχε ένα παιδί μαζί της όταν δραπέτευσε από το σπίτι όπου κρατούνταν.

Οι γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Κατά την επιχείρηση το βράδυ της Δευτέρας (ξημερώματα Τρίτης ώρα Ελλάδας) συνελήφθησαν τρία αδέλφια. Οι ύποπτοι, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία, σύμφωνα με τον υπαρχηγό της αστυνομίας του Κλίβελαντ Εντ Τόμπα, ο οποίος τόνισε ότι οι τρεις γυναίκες κρατούνταν πιθανότατα στο σπίτι αυτό από τότε που εξαφανίστηκαν.

Πηγή:NewsIt.gr