Συνάντηση Θεσσαλών Ευρώπης στην Σουηδία και Δανία «Ψηφίζουμε KOZA MOSTRA και Αγάθωνα Ιακωβίδη»

Συνάντηση Θεσσαλών Ευρώπης στην Σουηδία και Δανία «Ψηφίζουμε KOZA MOSTRA και Αγάθωνα Ιακωβίδη»

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας θα επισκεφτεί από τις 15 μέχρι και 19 Μαΐου 2013 το Μάλμο της Σουηδίας καθώς και την Κοπεγχάγη της Δανίας και μεταξύ άλλων θα έχει συναντήσεις με Θεσσαλούς Απόδημους που ζουν και δραστηριοποιούνται στις δύο Σκανδιναβικές χώρες και θα συζητήσει μαζί τους την πιθανή διεύρυνση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης με αντίστοιχες ομάδες στην Δανία και στην Σουηδία.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Ευρώπης θα παρευρεθεί επίσης στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2013, όπου ο Αγάθωνας Ιακωβίδης θα εκπροσωπήσει μαζί με τους KOZA MOSTRA την Ελλάδα με το τραγούδι «Alcohol is Free».

OTSE_2013_Schweden

Φωτογραφία:

Από το 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης – Ο ρεμπέτης Αγάθων Ιακωβίδη με τον Πρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Γκύτερσλο κ. Γεώργιο Βόμπρα μαζί με την χορευτική ομάδα του Θεσσαλικού Συλλόγου. Ο καλλιτέχνης Αγάθων Ιακωβίδης έδωσε στο Φεστιβάλ των Θεσσαλών μεγάλη χαρά στους Έλληνες της Διασποράς οι οποίοι με τη σειρά τους τον αγκάλιασαν και του έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Απόδημος Ελληνισμός ψηφίζει το ελληνικό τραγούδι! Καλή μας επιτυχία !!!!!

 

 

 

 

 

Από το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Ο Πρόεδρος                          Ο Α’ Γραμματέας

Διαμαντής Γκίκας                Ιωάννης Κίτσιος