Ξάνθη: Απαγόρευσαν σε 50χρονη να πλησιάζει τον ανεκπλήρωτο έρωτά της!

Πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου – Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας νεαρός και μία 50χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά – Διαβάστε την απόφαση…

Δεκτά έγιναν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει 35χρονος, που υποστήριζε ότι παρενοχλείται σεξουαλικά με πιεστικό τρόπο από μία 50χρονη γυναίκα. Ο άνδρας που έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος της, με την αίτησή ασφαλιστικών μέτρων που έγινε δεκτή, ζήτησε και πέτυχε να της απαγορευτεί να τον προσεγγίζει ή να τον ενοχλεί.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, η 50χρονη υπήρξε συνάδελφος με τον 35χρονο στον ίδιο χώρο εργασίας με τις σχέσεις τους να παραμένουν τυπικές. Όταν αυτός αποχώρησε και προσλήφθηκε σε άλλη εταιρία, η 50χρονη άρχισε να τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα στο κινητό και το τηλέφωνο της εταιρίας.

Παρά την αντίδρασή του, αυτή συνέχισε ενώ δεν μπόρεσε να τη συνετίσει ούτε η εισαγγελία στην οποία προσέφυγε ο άνδρας για συμβουλευτική παρέμβαση. Η κατάσταση έγινε αφόρητη και εκρηκτική με αποτέλεσμα ο άνδρας να αναγκαστεί να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο για να μπορέσει να την κρατήσει μακριά του, ενώ η αίτηση συζητήθηκε στις 27 Μαΐου.

Σύμφωνα με την απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο απαγορεύει στην 50χρονη να τηλεφωνεί ή να στέλνει μηνύματα στο νεαρό άνδρα, όπως επίσης και να τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων! Η απόφαση ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αγωγή που έχει κατατεθεί ενώ για κάθε παράβαση η 50χρονη θα πληρώνει 500 ευρώ.

Πηγή: NewsIt.gr