ΕΣΗΕΑ και δημοκρατικές ευαισθησίες…

Την ώρα που η ΕΣΗΕΑ -και πολλοί άλλοι- κραυγάζουν ότι  το “μαύρο” της ΕΡΤ είναι δήθεν αντιδημοκρατικό, την ίδια ώρα -ω της υποκρισίας!- η ΕΣΗΕΑ με πρόσχημα την “συμπαράσταση” στην κλειστή ΕΡΤ ρίχνει “μαύρο” στην ειδησιογραφική ενημερώση των πολιτών!

Μάλιστα!

Στην Τουρκία ο Ερντογάν ισοπεδώνει, σκηνές, ανθρώπους, δημοκρατίες, ανθρωπιστικές συνήθειες και εμείς εδώ, δηλαδή η ΕΣΗΕΑ,  με έντονη την πιθανότητα εξαγωγής της εσωτερικής του κρίσης στο Αιγαίο, βάζει “μαύρο” στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς!

Η ΕΣΗΕΑ επιμένει να ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση, την ώρα που η αναγκαία απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη χώρα ακόμη και σε πρόωρες εκλογές. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, η ΕΣΗΕΑ κάνει το μεγάλο λάθος να μη χρησιμοποιεί τη φωνή των ιδιωτικών ΜΜΕ.

Αλλά επί ενα και μισό χρόνο τώρα η ΕΣΗΕΑ το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να κατεβάζει τους δημοσιογράφους σε απεργίες για κάθε, ακόμη και για ψύλλου, πήδημα!

Έτσι η ΕΡΤ σήμερα δεν νομιμοποιείται να υποστηρίζει ότι το δικό της “μαύρο” πλήττει την ενημέρωση των πολιτών. Επί ένα και μισό χρόνο βρίσκεται σε διαρκή απεργιακή κινητοποίηση ελέω ΕΣΗΕΑ…

Για να ξέρουμε επιτέλους για τι πράγμα μιλάμε σε τούτο τον τόπο.