Εκδηλώσεις για την Κύπρο και τον Ίωνα Δραγούμη

ImageProxy
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ Β΄ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΚΥΠΡΟΣ 1974 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», του Κων/νου Δημητριάδη, την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, οι Εκδόσεις ‘ΠΕΛΑΣΓΟΣ’ θα πραγματοποίησουν στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ 1974.
Κεντρικοί ομιλητές, ο Συγγραφέας του βιβλίου κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης και ο Βετεράνος Πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ Αντώνης Δούλας, ενώ Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Σπύρος Δημητρίου, Γραμματέας της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων.
 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 : 31η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ΩΡΑ 8 Μ.Μ.
(ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 71, έναντι ΧΙΛΤΟΝ)

ImageProxy

Στην εποχή που διανύουμε όπου οι περισσότεροι συμπατριώτες μας κοιτούν τι ζημιά παθαίνουν από την οικονομική κρίση από την μία, αλλά δεν χάνουν επεισόδιο από τις τουρκικές σειρές που προβάλλουν «ελληνικά» κανάλια, υπάρχουν Έλληνες που αδιαφορούν γι’ αυτά. Αψηφούν την υλική και αποχαυνωτική πλευρά του πράγματος και συνεχίζουν να πιστεύουν σε ιδανικά και αξίες.

Για 31η συνεχόμενη χρονιά, θα μαζευτούμε και εφέτος στην λευκή στήλη (έναντι του ξενοδοχείου Χίλτον) για να συμμετάσχουμε στην 93η επέτειο μνήμης και τιμής στον Ίωνα Δραγούμη. Τιμή στον πάντα επίκαιρο οραματιστή του Ελληνισμού που έδινε την μάχη μέσω της γραφίδας του και σηματοδότησε τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού εθνικισμού.
Οργανωτής της εκδήλωσης, η «Επιτροπή Μνήμης Ίωνος Δραγούμη».
Κεντρικός ομιλητής στην φετινή εκδήλωση θα είναι ο Εθνικιστής Εκδότης κ. Ιωάννης Κουριαννίδης. Την εκδήλωση συντονίζουν οι συναγωνιστές Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος και Ιωάννης Γιαννάκενας.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ, ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ : http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.gr/