Αθλητικά Παρασκήνια, 28 Αυγούστου 2013

  • Λείψανε και τρεξίματα από ΠΑΟΚ!Λείψανε και τρεξίματα από ΠΑΟΚ!

    Βασίλης Γαλούπης – Από πόσα χιλιόμετρα τρέξανε ΠΑΟΚ και Σάλκε; Ποιες οι διαφορές με το πρώτο ματς στην Γερμανία; Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης.

  • «Δεν είχαμε υπομονή και το πληρώσαμε»«Δεν είχαμε υπομονή και το πληρώσαμε»

    Απόστολος Παγώνης – Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε πως ο “δικέφαλος” δεν κατάφερε να περάσει γιατί πλήρωσε την υπομονή που δεν έδειξε μετά την αποβολή της Σάλκε.

  • «Θεωρώ πως βρήκε στο χέρι»«Θεωρώ πως βρήκε στο χέρι»

    Απόστολος Παγώνης – Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο στάθηκε στην φάση του πρώτου γκολ της Σάλκε λέγοντας πως θεωρεί ότι ο Ουτσίντα βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

  • ΠΑΟΚ χωρίς αστέρια δεν πας στα αστέρια ΠΑΟΚ χωρίς αστέρια δεν πας στα αστέρια

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον ΠΑΟΚ που πλήρωσε ακριβά την επιλογή του Σαββίδη να μην πληρώσει για ποδοσφαιριστές επιπέδου Champions League.

  • «Είχαμε καλή εικόνα και με δέκα»«Είχαμε καλή εικόνα και με δέκα»

    Απόστολος Παγώνης – Ικανοποιημένος από τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο τεχνικός της Σάλκε Γενς Κέλερ ανέφερε πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα και με δέκα παίκτες.

  • «Στις λεπτομέρειες και στον διαιτητή»«Στις λεπτομέρειες και στον διαιτητή»

    Απόστολος Παγώνης – Ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας για το που κρίθηκε ο αγώνας με τη Σάλκε ανέφερε στις λεπτομέρειες και τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ στάθηκε και στην άδεια Τούμπα, δίνοντας στην συνέχεια συγχαρητήρια στους παίκτες του.

  • «Αντίο, πάω Μονακό!»«Αντίο, πάω Μονακό!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Ζοφρουά Κοντογκμπιά ανακοίνωσε ο ίδιος στη Σεβίλλη ότι οι Μονεγάσκοι πληρώνουν τα 20 εκατ. της ρήτρας του και τον παίρνουν.

  • «Θα τον ρωτήσουμε για Τζιμπούρ και Ρόνι»«Θα τον ρωτήσουμε για Τζιμπούρ και Ρόνι»

    Φώτης Καρακούσης – Με μία ειρωνική ανακοίνωση, η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει για το… διαζύγιο με τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του, ενώ λέει πως στις μεταγραφές των Τζιμπούρ και Ροναλντίνιο θα τον ρωτήσουν…

  • «Χαιρέτισε» ο Βιτόλο!«Χαιρέτισε» ο Βιτόλο!

    Φώτης Καρακούσης – Μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Βίκτορ Βιτόλο γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ευχόμενος στους “πράσινους” τα καλύτερα.

  • «Να δω την ΑΕΚ όπως ονειρεύομαι»!«Να δω την ΑΕΚ όπως ονειρεύομαι»!

    Γιώργος Τσακίρης – Ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για όλα όσα αφορούν την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τον κόσμο της και βγάζει όλα τα συναισθήματά του…

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/