Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 78η ΔΕΘ

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει την 78η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια τελετής που θα γίνει στην αίθουσα Corona της ΔΕΘ και στη συνέχεια θα μιλήσει σε ακροατήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και αρχών.Την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι θα τον ενημερώσουν για τα θέματα που τους απασχολούν. Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης θεόδωρος Καράογλου, ενώ θα εκπροσωπηθούν οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιων και Εξαγωγέων Β. Ελλάδας (ΣΒΒΕ, ΣΕΒΕ) και τα Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό, Βιοτεχνικό).

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη δύο φορές. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου για να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΘ – ΕΔΟΘ την ημέρα των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, και το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (13-14-15/9). Την Παρασκευή θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, το Σάββατο θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. και στις 11π.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα μείνει τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 9/9 μέχρι και την Πέμπτη 12/9. Τη Δευτέρα θα χαιρετίσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” στις 8μ.μ., την Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, την Τετάρτη θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νεολαίας του κόμματος (8μ.μ. στο Βελλίδειο) και την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων (11π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11/9 και την Πέμπτη 12/9. Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης θα συναντηθεί με νέους αγρότες στην αντιδημαρχία Αρχιτεκτονικού (Αγγελάκη 13) και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε κομματικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Στις 11 το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ του Σαββάτου (9.30μ.μ.) θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Οι κ. Τσίπρας, Καμμένος, Κουβέλης και Κουτσούμπας έχουν δηλώσει ότι, κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους που συνεχίζουν να εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα.

Πηγή:Sklai.gr

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/241039/to-programma-ton-politikon-arhigon-stin-78i-deth/#ixzz2donDtmT2
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

[]