Ως εδώ!Ο Ναζισμός ως ιδεολογία συνιστά διαρκές έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.Η Πολιτεία οφείλει να αφυπνιστεί και νομοθετήσει άμεσα την ποινικοποίηση της χρήσης ναζιστικών συμβόλων,αλλά και την ποινική καταδίκη όσων επικαλούνται τη ναζιστική ιδεολογία.
Στη Δίκη της Νυρμβέργης καταδικάστηκε ο “ιστορικός Ναζισμός”και τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της Ανθρωπότητας,η δε ποινική νομοθεσία των περισσότερων Ευρωπαϊκών Κρατών ενσωμάτωσε το πνεύμα εκείνης της καταδίκης,απαγορεύοντας έναντι ποινών την αναφορά σε σύμβολα και ιδέες του σκοτεινού παρελθόντος της ναζιστικής Γερμανίας και του ναζισμού ως ιδεολογίας.
Στη χώρα μας υπήρξε ανιστόρηση ανοχή έναντι όσων συνεργάστηκαν με τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής,παραγραφή των εγκλημάτων που διέπραξαν σε βάρος του ελληνικού λαού και το χειρότερο όλων αδυναμία απόδοσης δικαιοσύνης κατά των εγκληματιών που συνελήφθησαν και δικάστηκαν για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων,προκειμένου το ελληνικό κράτος να τύχει γερμανικής βοήθειας,αμέσως μετά τον Πόλεμο!
Μέχρι εδώ όμως!
Η αναβίωση της ναζιστικής ιδεολογίας,με οποιοδήποτε πρόσχημα,πρέπει να τεθεί εκτός Νόμου.Δεν μπορούμε να αναστήσουμε νόμιμα τους βρυκόλακες του Άσουσβτς και του Νταχάου και να τους αφήσουμε να ξαναγράψουν την ιστορία,όπως ισχυρίζονται.
Παράλληλα πρέπει να διδάξουμε την ιστορία στα παιδιά μας.Να μιλήσουμε ανοιχτά για τα εγκλήματα του  Ναζισμού και να εξηγήσουμε τι επιτέλους ήταν αυτό το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Θεωρώ όμως πολύ σημαντικό να μιλήσουμε ανοιχτά για τους “μύθους”που συντηρούνται για τους εβραίους,επειδή σ’αυτούς ακόμη “πατάει”ο νεοναζισμός στη χώρα μας.
Ποιοι επιτέλους είναι αυτοί οι έλληνες εβραίοι και ποιος είναι ο ρόλος τους και η συμμετοχή τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες αυτού του τόπου;
Ποιο είναι το τίμημα που πλήρωσαν στη διάρκεια του Β’Παγκοσμίου Πολέμου  και ποια η συμμετοχή τους στα δρώμενα της ελληνικής κοινωνίας;
Είναι καιρός το ΚΙΣΕ να απαντήσει σ’αυτά τα ερωτήματα για να πάψουν τα ερωτηματικά που ενσπείρονται κακόβουλα στην ελληνική κοινωνία.
Έτσι θα πάψουμε επιτέλους να βλέπουμε τα ειδεχθή σύμβολα της ναζιστικής ιδεολογίας να αναμειγνύονται με τα ιερά και όσια μαρτύρων και ηρώων,θυμάτων του ναζισμού και της ιδεολογίας του.