Παιδί Βουλγάρας Ρομά η Μαρία, κατά τον τσιγγάνο που την είχε σπίτι του

Η μικρή Μαρία είναι παιδί βουλγάρας ρομά που παρέδωσε το παιδί μαζί με το φίλο της σ’ εμένα και την γυναίκα μου, φέρεται να είπε στην απολογία του στον ανακριτή ο τσιγγάνος είχε στο σπίτι του το παιδί.

Ζήτησε από τον ανακριτή να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο για να εντοπισθεί ο Βούλγαρος που τους έδωσε το παιδί. Μάλιστα ζήτησε και να αφεθεί ελεύθερος και να παει να συναντήσει το ζευγάρι των Βουλγάρων γιατί όπως είπε ζουν στην Ελλάδα. Είπε επίσης ότι οι πραγματικοί γονείς του παιδιού, το παρέδωσαν με τη θέλησή τους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 39χρονος ρομά έριξε όλες τις ευθύνες στην γυναίκα του λέγοντας ότι εκείνη τον παρέσυρε να δεχθεί το παιδί από τους Βούλγαρους Ρομά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μάλωνε κάθε μέρα με την γυναίκα του, γιατί ζούσαν δύσκολα οικονομικά και δεν μπορούσαν να αναθρέψουν ούτε τα δικά τους παιδιά. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι όταν της είπε να δώσουν πίσω το παιδί στους βιολογικούς του γονείς, εκείνη αρνήθηκε γιατί όπως είπε το αγαπούσε…

‘Οταν ο 39χρονος ρωτήθηκε για τα υπόλοιπα παιδιά, είπε ότι για τα πέντε εξ αυτών ο 39χρονος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τεστ DNA και να αποδειχτεί, όπως είπε, ότι είναι δικά του. Για τα υπόλοιπα… παρέπεμψε στη 40χρονη σύντροφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε και η απολογία της 40χρονης κατηγορούμενης. Το ζευγάρι των τσιγγάνων από τα Φάρσαλα εχει διαφορετικούς δικηγόρους.

Το παιδί είναι μεγαλύτερο σε ηλικία

Μεγαλύτερη απ’ ότι πιστευόταν είναι τελικά η μικρή Μαρία σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε σήμερα την μικρή.
Είπε ότι εξετάζοντας τα δόντια της κρίνει ότι είναι μεταξύ 5 έως 6 ετών. Αυτό γκρεμίζει τις ελπίδες πολλών ζευγαριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έβλεπαν στο πρόσωπο της μικρούλας το χαμένο τους παιδί.

Σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αθίγγανων, που παρουσιάζονταν ως γονείς της τετράχρονης.
Η δημοσιοποίηση θα γίνει κατόπιν εντολής εισαγγελέα, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση εντοπισμού της ταυτότητας του κοριτσιού.