Αθλητικά Παρασκήνια, 29 Νοεμβρίου 2013

  • Απών ο μπαμπάς Μιχαήλ Απών ο μπαμπάς Μιχαήλ

    Αχιλλέας Τσιμπογιάννης – Χωρίς τον Μιχαήλ προπονήθηκε ο ΠΑΣ, καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε σήμερα μπαμπάς.Θεραπεία ο Τσάβες, που δεν παίζει με ΠΑΟΚ.

  • Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή του Ηρακλή!Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή του Ηρακλή!

    Αχιλλέας Τσιμπογιάννης – Ακόμα ένα εμπόδιο προκύπτει για τον Ηρακλή, καθώς μετά από αίτηση του Αντώνη Νατσούρα, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή του.

  • Σούπερ Λίγκα εναντίον Ολυμπιακού Βόλου Σούπερ Λίγκα εναντίον Ολυμπιακού Βόλου

    Αχιλλέας Τσιμπογιάννης – Την νομική οδό θα ακολουθήσει ο πρόεδρος της Superleague, Γιάννης Μώραλης, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει τις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

  • Έναν μήνα έξω ο Μήτρογλου!Έναν μήνα έξω ο Μήτρογλου!

    Δημήτρης Τομαράς – Ερυθρόλευκο σοκ για Μήτρογλου με τον παίκτη να μένει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έναν μήνα εκτός με την γνωμάτευση να αναφέρει κάκωση έσω πλάγιου και ρήξη μηνίσκου.

  • Mέγας ΠΑΟΚ και στους «32»!  vid Mέγας ΠΑΟΚ και στους «32»! (vid)

    Απόστολος Παγώνης – Ο… επαγγελματίας ΠΑΟΚ με το “διπλό” επί της Σαχτιόρ (0-2) πέρασε στους “32” του Europa League και θα διεκδικήσει στην Τούμπα την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Άλκμααρ!

  • Στη 12η θέση της FIFA η ΕλλάδαΣτη 12η θέση της FIFA η Ελλάδα

    – Όπως αναμενοταν, η Ελλάδα ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάξη της FIFA και πλέον είναι και… επίσημα ισχυρή για τα προκριματικά του Euro 2016!

  • Γιαννακόπουλος: «Δυναστεία και στο ποδόσφαιρο»!Γιαννακόπουλος: «Δυναστεία και στο ποδόσφαιρο»!

    Νίκος Αθανασίου – Μόλις 20′ κράτησε η συνάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου-Γιάννη Αλαφούζου. Αμέσως μετά, η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή ανακοίνωσε ότι θέλει να φτιάξει δυναστεία και στο ποδόσφαιρο!

  • ΠΑΟΚ για να... καπνίσεις!ΠΑΟΚ για να… καπνίσεις!

    Απόστολος Παγώνης – Στον ΠΑΟΚ εκτός από τα ρούχα PFC που έχουν ήδη λανσάρει ετοιμάζουν να βγάλουν με εντολή του Ιβάν Σαββίδη και τσιγάρα ΠΑΟΚ!

  • Μεγαλώνει και από τις ήττεςΜεγαλώνει και από τις ήττες

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις ενδείξεις προόδου του Ολυμπιακού παρά την ήττα του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

  • Εκτός με Αστέρα Τρίπολης ο ΚούρντιΕκτός με Αστέρα Τρίπολης ο Κούρντι

    Φώτης Καρακούσης – Στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 15η αγωνιστική, αποφάσισαν στον Πανιώνιο να εκτίσει την ποινή για την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών ο Αμίρι Κούρντι. Αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Γιαννακόπουλος.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/