Αθλητικά Παρασκήνια, 12 Δεκεμβρίου 2013

  • «Aδικη η κριτική στον Μίτσελ!»«Aδικη η κριτική στον Μίτσελ!»

    Αντώνης Καλκαβούρας – Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αξιολογεί την πορεία των “ερυθρολεύκων” στο εφετινόChampions League και μιλάει στο gazzetta.gr για τον Μίτσελ και τον βαθμό δυσκολία της πρόκρισης.

  • Γλύκος: «Θέλουμε την πρώτη θέση»Γλύκος: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

    Απόστολος Παγώνης – Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Αλκμάαρ και την επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα να κατακτήσει την νίκη, αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο.

  • Στέφενς: «Ακόμα πιο μακριά στην Ευρώπη»Στέφενς: «Ακόμα πιο μακριά στην Ευρώπη»

    Απόστολος Παγώνης – Για πολλά θέματα μίλησε ο Χούμπ Στέφενς ενόψει της αναμέτρησης με την Άλκμααρ. Όπως για τους στόχους του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, τον Ατβοκάντ, τους μόνιμους εκτός αποστολής, αλλά και για το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

  • Ελλάδα - Ρουμανία στην ΤούμπαΕλλάδα – Ρουμανία στην Τούμπα

    – Τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου είναι στο ρόστερ της Ρουμανίας για το φιλικό με την Εθνική Euro 2004 στην Τούμπα.

  • Μίτσελ εσύ, Ευρωπαίε σταρ !Μίτσελ εσύ, Ευρωπαίε σταρ !

    Θανάσης Λιοντζόπουλος – Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος βγάζει το καπέλο στον Μίτσελ και γράφει για την πρόκριση του Ολυμπιακού στις 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, που έχει πολλά κέρδη, θαυμαστικό και ερωτηματικό. Ένα ερωτηματικό, που ίσως κρύβει κάτι καλύτερο…

  • Τζόρβας και Πελέ τα βραβεία της 14ης αγωνιστικήςΤζόρβας και Πελέ τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Αλέξης Τζόρβας αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής, ενώ το καλύτερο γκολ σημείωσε ο Πελέ του Εργοτέλη.

  • Μόνο ο Θρύλος τέτοια επική αντεπίθεση!Μόνο ο Θρύλος τέτοια επική αντεπίθεση!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις σκέψεις του για την πρόκριση του Ολυμπιακού από μία άλλη οπτική.

  • Προτιμά 'Αγγλους ο ΜίτσελΠροτιμά ‘Αγγλους ο Μίτσελ

    – Σειρά συνεντεύξεων σε ισπανικά μέσα έδωσε ο Μίτσελ που εξέφρασε την προτίμησή του σε αγγλικό σύλλογο για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους “16” του Champions League.

  • Σαβιόλα: «Θέλω Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»Σαβιόλα: «Θέλω Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα»

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Χαβιέ Σαβιόλα ανέφερε πως θα ήταν ωραίο να επιστρέψει στο “Καμπ Νου” ή στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

  • Η Λεωφόρος... όνειρο σε 26 φωτογραφίες!Η Λεωφόρος… όνειρο σε 26 φωτογραφίες!

    Γιώργος Βροντάκης – Το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε το πλάνο του για τη νέα Λεωφόρο και μπορείτε να τη δείτε μέσα από 26 φωτογραφίες.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/