Απόπειρα απαγωγής του γιου γνωστού εφοπλιστή στη Βούλα – Συνεχής ενημέρωση

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απόπειρα απαγωγής του 33χρονου εφοπλιστή Ανδρέα – Ιωάννη Μαρτίνου, σημειώθηκε στις 3.30 μετά το μεσημέρι στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα, κοντά στα Πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ ο σύζυγος της Μαρίνας Λιβανού επέστρεφε σπίτι του, δυο αυτοκίνητα (ένα ΙΧ και ένα βαν) προσπάθησαν να τού κλείσουν το δρόμο, αλλά εμβόλισε το ένα εξ αυτών με το μεγάλο κυβισμού τζιπ του, και κατάφερε να διαφύγει.

Το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η αστυνομία βρήκε άλλα ένα καμμένο αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το δεύτερο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, στη Γλυφάδα, τη Βάρκιζα, τη Βουλιαγμένη και τη Βούλα. Ενδέχεται στις έρευνες να συμμετάσχει και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο της ληστείας, ενώ η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει οι δράστες να είναι και οπλισμένοι. O 33χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι κοντά στην περιοχή που οι άγνωστοι δράστης προσπάθησαν κατά τα φαινόμενα να απαγάγουν τον κ. Μαρτίνο, είχε πέσει πριν μερικά χρόνια θύμα απαγωγής ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.

Απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου

Απόπειρα απαγωγής γιου μεγαλοεφοπλιστή σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα, κοντά στα Πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα αυτοκίνητα προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο, αλλά εμβόλισε τα δύο με το μεγάλο κυβισμού τζιπ του, και κατάφερε να διαφύγει.

Το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η αστυνομία βρήκε άλλα δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το τρίτο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, στη Γλυφάδα, τη Βάρκιζα, τη Βουλιαγμένη και τη Βούλα. Ενδέχεται στις έρευνες να συμμετάσχει και το ελικόπτερο της αστυνομίας