H κυβέρνηση επικηρύσσει τους τρομοκράτες με 4 εκατομμύρια ευρώ!

ksiros-xr-660_1ksiros-xr-660_1

Αιφνίδια εξέλιξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης να πατάξει την τρομοκρατία έχουμε σήμερα αφού ο Νίκος Δένδιας φέρεται να δηλώνει ότι εντός της ημέρας οι τρομοκράτες θα επικηρυχθούν για το πόσο των 4 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ελληνική αστυνομία φέρεται να προχωρά σήμερα σε προκήρυξη ύψους 4 εκατ. ευρώ για τους Νίκο Μαζιώτη, Χριστόδουλο Ξηρό και τους τρομοκράτες της δολοφονίας των δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα στελέχη του υπουργείου η αμοιβή θα δοθεί υπό την προϋπόθεση ότι οι πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή των τρομοκρατών θα επιβεβαιωθούν με αδιάσειστα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο του 2011 η ΕΛ.ΑΣ είχε επικηρύξει με ένα εκατομμύριο ευρώ τον Βασίλη Παλαιοκώστα, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που προσφέρονται για τον εντοπισμό καταζητούμενου, τον οποίο ωστόσο ακόμα αναζητούν. Σήμερα ο κ.Δένδιας είπε ότι θα ανακοινωθεί η επικήρυξη τεσσάρων τρομοκρατών έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ και το 2009 υπήρξε προκήρυξη χρηματικής αμοιβής ύψους 1.000.000 ευρώ σε όσους πολίτες συμβάλουν στο έργο των A ρχών για την αποκάλυψη, εντοπισμό και σύλληψη των άγνωστων δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονική απόπειρα κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, προχώρησαν σήμερα με κοινή τους απόφαση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: