Έγκλημα στο Άστρος, ανήμερα της Παναγίας- Συνελήφθη ο πατέρας του θύματος!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μια  οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου, το πτώμα του όποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.Το πτώμα που εντοπίστηκε χθες έφερε σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη που καταδεικνύουν ότι έγινε απόπειρα να διαμελιστεί.Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον 75χρονο πατέρα του θύματος, με τον οποίο ο 38χρονος είχε συχνούς καβγάδες λόγω οικονομικών διαφορών.Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο 75χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον γιο του μετά από έναν ακόμη καβγά, πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα, και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσε τις πινακίδες και έβαλε φωτιά.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος έχει συλληφθεί και αναμενεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ρόλο της μητέρας στη φρικτη αυτή δολοφονία καθώς εικάζουν πως ενδέχεται να βοήθησε τον σύζυγό της να μεταφέρει τη σορό του άτυχου 39χρονου στο αυτοκίνητο. Οι αρχές εξετάζουν πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στο έγκλημα.

Το θύμα μέχρι πρόσφατα διέμενε στην Αθήνα, ωστόσο πριν λίγο καιρό εγκαταστάθηκε στο Άστρος από όπου καταγόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από τη στιγμη που το θύμα μετακόμισε στο Άστρος οι καβγάδες με τον πατέρα του έγιναν καθημερινό φαινόμενο καθώς ο 39χρονος ζητούσε συνέχεια χρήματα, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οδήγησε στο φρικτό έγκλημα….

Η οικογένεια έχει τρεις ακόμη κόρες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης – Θεοδόσης Πάνου

\
Απρόοπτη εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας νέου στο Άστρος Κυνουρίας! Στη σύλληψη του 75χρονου πατέρα του θύματος, προχώρησαν, οι Αρχές.
Η σορός ενός 39χρονου βρέθηκε διαμελισμένη και απανθρακωμένη σε Ι.Χ. μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη ο πατέρας του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έμενε Αθήνα και είχε πάει στο Άστρος για να διευθετήσει κάποια περιουσιακά ζητήματα. Οι δύο άνδρες διαφώνησαν και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός.
Η ασφάλεια Τρίπολης συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν εμποκή και άλλων προσώπων.
Η σορός βρέθηκε από πυροσβέστες, όταν πήγαν να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο όχημα.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ

Κοντά στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, το οποίο έχει συγκλονίσει την μικρή και κλειστή κοινωνία του ‘Αστρους Κυνουρίας, βρίσκεται η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η υπόθεση αφορά τον εντοπισμό σορού, σύμφωνα με πληροφορίες διαμελισμένης, που βρέθηκε απανθρακωμένη στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, πλησίον του βιολογικού καθαρισμού ‘Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του ‘Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Έρευνες διενεργεί η ασφάλεια Τρίπολης.