Είμαστε παντού στον ελληνισμό

Είμαστε παντού!

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Τα στατιστικά στοιχεία είναι πάντα αδιάψευστος μάρτυρας της πορείας μιάς εταιρείας, ενός εκδοτικού οργανισμού, κάθε προσπάθειας που αποβλέπει στην υποστήριξη του κόσμου για την επιβίωση, αλλά και την ευδόδωση της αποστολής της.

Έτσι, λοιπόν, λίγο πριν την εκπνοή του 2014, εμείς εδώ στην  Panhellenic Post κάνουμε το δικό μας απολογισμό καθώς ετοιμαζόμαστε σε λίγους μήνες να περάσουμε στο 4ο έτος  της  εκδοτική μας προσπάθειας που έχει εξαπλώσει την επιρροή της  στο μεγαλύτερο μέρος του ελληνισμού.

Δεν είναι αυτός ένας αστήρικτος ισχυρισμός .  Στο μεγάλο τι προσφέραμε και τι κερδίσαμε τα χρόνια της ύπαρξης της ΡΗΡ, που συνέπεσαν με τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα,   θα προτάξουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν την διεισδυτικότητα της ηλεκτρονικής τούτης έκδοσης παντού όπου υπάρχει ελληνισμός.

Παραθέτουμε από την επίσημη ενημέρωση του  WP SlimStat τα σχετικά στοιχεία και, ειδικότερα τις πρώτες είκοσι (20)  σε αναγνωσιμότητα, χώρες από τις συνολικές 112 (ακόμη και στην …Αλάσκα!), όπου διαβάζεται η εφημερίδα μας και το ποσοστό επί του συνολικού αριθμού αναγνωστών σε κάθε μία από τις χώρες αυτές, που έχει ως ακολούθως:

Greece 73,60%

United States 8,03%

Canada 5,44%

Germany 2,73%

Cyprus 2,20

Australia 1,72%

Unknown 0,89%

Egypt 0,87%

United Kingdom 0,77%

Italy 0,77%

Austria 0,24%

Sweden 0,24%

Netherlands 0,22%

France 0,22%

Turkey 0,19%

Belgium 0,17%

European Union 0,17%

Switzerland 0,15%

Brazil 0 ,12%

Ukraine 0,12%

Είναι προφανές, εκ των ανωτέρω, ότι ευσταθεί απολύτως ο ισχυρισμός ότι έχουμε  ίσως την μεγαλύτερη δυεισδυτικότητα ανάμεσα στους Απόδημους Έλληνες, και αυτό παρά το γεγονός ότι ΚΑΘΟΛΟΥ έχουμε διαφημίσει είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό την ύπαρξη της Panhellenic Post.

Με την λήξη του έτους θα παρουσιάσουμε συγκεντρωτικά στοιχεία για τον αριθμό των αναγνωστών μας, τα θέματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο κλπ.

Επί του παρόντος, ευχαριστούμε όλους σας για την ηθική επιβράβευση της προσπάθειας της ΡΗΡ.