Η Toyota Ελλάς προσκαλεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Με τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» η Toyota προσκαλεί τα παιδιά σε ένα ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας.

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της διοργάνωσης του συγκεκριμένου ετήσιου διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, η Toyota Ελλάς πραγματοποιεί και φέτος το συγκεκριμένο διαγωνισμό στη χώρα μας.

Η Toyota Ελλάς προτρέπει τους μικρούς της φίλους να μας οδηγήσουν με τη χαρούμενη παλέτα τους, στα μονοπάτια της τέχνης των ονείρων τους. Αναμφισβήτητα, ο διαγωνισμός «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car» αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι μας να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Μέσα από τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Τoyota μία όμορφη εμπειρία ξεκινά και πάλι για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη συμμετοχή 64 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ηλικιακές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Ο ελληνικός διαγωνισμός διεξάγεται κατά την περίοδο από 20 Ιανουαρίου 2015 έως και 10 Μαρτίου 2015.

Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2015.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν η Τoyota προσκαλεί όλα τα παιδιά στη χώρα μας να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Your Dream Car» και να υποβάλλουν τα έργα τους στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα ή να τα στείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ: Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλάνδρι (επισυνάπτονται όροι διαγωνισμού και φόρμα συμμετοχής).

Δείτε τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού και κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής.