Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε προκήρυξη του ΟΛΑ

​Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στη Νέα Σμύρνη μετά από τηλεφώνημα για ύπαρξη προκήρυξης στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην οδό Σινώπης, στην οποία υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα στην ισραηλινή πρεσβεία τον Δεκέμβριο του 2014.

Συγκεκριμένα, νεαρός άνδρας τηλεφώνησε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε πως η τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία.

Αμέσως οι αστυνομικοί απέκλεισαν την συγκεκριμένη οδό.\

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται η προκήρυξη της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία στις 12 Δεκεμβρίου.

Το στικάκι με την 20σέλιδη προκήρυξη της οργάνωσης βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου και Σινώπης στη Νέα Σμύρνη.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στην Εφημερίδα των Συντακτών που υποδείκνυε το συγκεκριμένο σημείο.

Η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του γερμανού πρέσβη τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά και για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Newsroom ΔΟΛ