Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της άτυχης Άννυ από τον πατέρα της

Φρίκη. Δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Τεμάχισε το παιδί του, έβρασε τα κομμάτια για να μην μυρίσουν και τα πέταξε σε κάδους απορριμάτων ανακατεμένα με φαγητό. Μάλιστα ορισμένα από τα κομμάτια του παιδιού, τα πιο μαλακά ίσως, τα έχει πετάξει ακόμα και στην λεκάνη τις τουαλέτας.

Ο λόγος για το τετράχρονο αγγελούδι, την Άννυ, της οποίας η εξαφάνιση είχε μετατραπεί σε θρίλερ, λόγω των συνεχών αντιφάσεων των ίδιων της των “γονιών”. Τελικά αποδείχθηκε πως το παιδί το έχει σκοτώσει ο ίδιος του ο πατέρας και μάλιστα για να εξαφανίσει το πτώμα, το έκοψε κομμάτια και το πέταξε στα σκουπίδια.

Και όχι μόνο αυτό, καθώς η φρίκη τελειωμό δεν έχει. Ο “πα-τέρας”, έβρασε τα κομμάτια του παιδιού με διάφορα φαγητά, προκειμένου να τα μοιράσει σε κάδους απορριμάτων ώστε να μην μυρίζουν και να μην κινούν υποψίες.

Ο πατέρας του παιδιού - Πηγή φωτό - Facebook
Ο πατέρας του παιδιού – Πηγή φωτό – Facebook

Όσον αφορά στο κίνητρο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο “πα-τέρας” ζήλευε το ίδιο του το παιδί, καθώς η μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβούνταν πως κάποια στιγμή η συμβία του θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε συστηματικά η σύντροφός του με έσοδα από την πορνεία.

Ο πατέρας του παιδιού - Πηγή φωτό - Facebook
Ο πατέρας του παιδιού – Πηγή φωτό – Facebook

Ήδη ο 27χρονος τοξικομανής και πλέον δολοφόνος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την φρικιαστική και συνάμα τραγική υπόθεση, θα κάνει αύριο ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Χ. Παπαζαφύρης.

Η εξιχνίαση

Ακόμα και οι πολύπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τόσα και τόσα έχουν δει τα μάτια τους, λύγισαν και δάκρυσαν, μόλις κατάλαβαν το τι είχε συμβεί στο 4χρονο αγγελούδι.

Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από ένα παραλήρημα που είχε στην Ασφάλεια ο 27χρονος τοξικομανής και δυστυχώς βιολογικός πατέρας της Άννυς, οποίος μετά από την πίεση που του είχε ασκηθεί από τους Αστυνομικούς, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: “…εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στην λεκάνη”.

Η φράση αυτή οδήγησε τους Αστυνομικούς να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα στο σπίτι του στην Μιχ. Βόδα, με τους ειδικούς των εργαστηρίων, προκειμένου να εντοπίσουν κηλίδες αίματος.

Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook
Η αδικοχαμένη Άννυ – Πηγή φωτό – Facebook

 

Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook
Η αδικοχαμένη Άννυ – Πηγή φωτό – Facebook

Αρχικά με την χρήση ειδικών υγρών κατάφεραν να εντοπίσουν δυο ύποπτα δείγματα και μάλιστα στην τουαλέτα του υπόγειου διαμερίσματος.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια

 

Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook
Η αδικοχαμένη Άννυ – Πηγή φωτό – Facebook

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ πήραν δείγμα DNA από τα ρουχαλάκια του 4χρονου παιδιού και μόλις το βράδυ τις Κυριακής άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ίσως βρίσκονται μπροστά σε ένα φριχτό έγκλημα. Το ένα από τα δείγματα, έχει γενετικό υλικό του παιδιού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια μικρή κηλίδα αίματος, η οποία θα μπορούσε να προέρχεται ακόμα και από ένα επιπόλαιο και αβλαβές οικιακό τραύμα στο παιδί. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι.

Νωρίτερα την Παρασκευή, κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχε ταξιδέψει μέχρι και την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου εντόπισαν μαζί με Βούλγαρους συναδέλφους τους έναν φίλο του δράστη, επίσης τοξικομανή, οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα.

Η μάνα του παιδιού - Πηγή φωτό - Facebook
Η μάνα του παιδιού – Πηγή φωτό – Facebook

 

Η μάνα του παιδιού - Πηγή φωτό - Facebook
Η μάνα του παιδιού – Πηγή φωτό – Facebook

Πρόκειται για τον άνθρωπο που φιλοξένησε το ζευγάρι, όταν αυτό κατέφυγε στην Βουλγαρία, μέχρι η μητέρα της Άννυς να αλλάξει άποψη και να επιστρέψει στην Ελλάδα με σκοπό να… αναζητήσει το παιδί της.

Κατάθεση φωτιά…

 

Η μάνα του παιδιού - Πηγή φωτό - Facebook
Η μάνα του παιδιού – Πηγή φωτό – Facebook

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάλαβε πως εάν δεν μιλήσει και δεν πει την αλήθεια είναι δυνατόν να βρεθεί και αυτός μπλεγμένος, σε ένα από τα φρικτότερα εγκλήματα που έχουν σημειωθεί ποτέ στην Ελλάδα.
Έτσι, λοιπόν, είπε αρχικά στους ανθρώπους του Νόμου ότι ο “πα-τέρας” της Άννυς το ένα 24ωρο που κάθισε στο σπίτι του στην Βουλγαρία, του εκμυστηρεύθηκε πως το παιδί είναι νεκρό.

Αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τον ειδεχθή δολοφόνο, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες ο Βούλγαρος μάρτυρας μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και στην συνέχεια στην Ασφάλεια Αττικής, όπου και έδωσε λεπτομέρειες για το έγκλημα.

Το σοκ των αστυνομικών

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν τον άκουσαν να τους λέει πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έμαθε -και ενώ το παιδί ήταν νεκρό- ότι ο φίλος του το τεμάχισε και στην συνέχεια έβρασε τα κομμάτια με διάφορα φαγητά και μπαχαρικά, προκειμένου να μυρίζει μαγειρεμένο φαγητό όταν θα πετούσε τα κομμάτια του άτυχου παιδιού στους κάδους απορριμάτων, στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί με μια αστραπιαία επιχείρηση συνέλαβαν τον 27χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Εκεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός τοξικομανής και ειδεχθείς δολοφόνος “έσπασε” και άρχισε να παραληρεί, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι όσο έλειπε η μητέρα του παιδιού στην Γερμανία, κάποια από αυτές τις ημέρες ο ίδιος έπεσε σε λήθαργο, λόγω χρήσης ηρωίνης και όταν πια ξύπνησε αντίκρισε το παιδί νεκρό.

Τα έχασε όπως ο ίδιος υποστήριξε και έβαλε σε εφαρμογή το ανατριχιαστικό του σχέδιο, αποδεικνύοντας με την πράξη του πως μόνο πατέρας δεν ήταν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με πάσα σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο ίδιος άνθρωπος να έχει θανατώσει το παιδί του χρησιμοποιώντας φριχτά βασανιστήρια πριν το τετράχρονο αγγελούδι αφήσει την τελευταία του πνοή στα χέρια του “πα-τέρα” βασανιστή.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πηγή:newsIt.gr