:Μαχαίρωσε,στραγγάλισε και βίασε 8χρονη και στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια

​Συγκλονίζει τον κόσμο η είδηση πως ένας 15χρονος μαχαίρωσε, στραγγάλισε και βίασε ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο πέταξε στην συνέχεια σε κάδο ανακύκλωσης στην Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια.

ss.jpgkoritsaki.jpg

Ο 15χρονος Άντριαν Τζέρι Γκονζάλεζ θα δικαστεί ως ενήλικας για τη φρικτή δολοφονία της 8χρονης Μάντισον Μίντλετον.

Το κοριτσάκι, που αγνοούνταν για πέντε ημέρες, είχε πάει στο διαμέρισμα του αγοριού την περασμένη Κυριακή και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Untitled.jpg

«Οι άνθρωποι κάνουν πράγματα για διάφορους λόγους. Κάποιες φορές τους καταλαβαίνουμε και κάποιες άλλες όχι», είπε ο εισαγγελέας Τζέφρι Ρόζελ.

Η άτυχη Μάντι και ο Γκονζάλεζ συχνά έπαιζαν μαζί ακόμα και στην αυλή του σπιτιού της 8χρονης, όπου και την είδαν τελευταία φορά.

353470-738df810-3674-11e5-a64b-2779fb4d3b8b.jpg
Η τελευταία φωτογραφία της Μάντι, έτσι όπως την είχε δώσει στην δημοσιότητα η αστυνομία που ερευνούσε την υπόθεση

Την ημέρα του φρικτού εγκλήματός του, ο δράστης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με δάχτυλα να παίζουν πιάνο στον ρυθμό του Mad World, soundtrack της ταινίας Donnie Darko, που παρουσιάζει τη ζωή ενός προβληματικού εφήβου.  Στην ίδια ανάρτηση πρόσθεσε και τον στίχο από το τραγούδι «τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω είναι τα καλύτερα, που είχα ποτέ».

Ο Γκονζάλεζ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απαγωγής ανηλίκου, της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, της παρενόχλησης ανηλίκου, της βίαιης αρπαγής ανηλίκου, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 15χρονος, τον οποίο οι γείτονες χαρακτήρισαν «καλό παιδί», αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Πληροφορίες News.com.au, daily mail