Κλείνει σπίτια το σάιτ της απιστίας σε Ελλάδα και Αυστραλία

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας και αυτός είναι ο χάρτης της! Ο χάρτης, δηλαδή, των 32 εκατομμυρίων χρηστών της καναδικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις, της Άσλεϊ Μάντισον (Ashley Madison), που έπεσε θύμα χάκερ.a_30

Οι χάκερ έκαναν την απειλή τους πραγματικότητα και αποκάλυψαν τα στοιχεία 32.000.000 χρηστών της μεγαλύτερης σελίδας γνωριμιών για παντρεμένους

Δημοσίευσαν ονόματα, διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, e-mails, τα τελευταία ψηφία πιστωτικών καρτών και… τις φαντασιώσεις, υποστηρίζοντας ότι ανήκουν σε 32.000.000 χρήστες που αναζητούσαν ερωτικούς συντρόφους εκτός γάμου μέσω της ιστοσελίδας, μεταξύ των οποίων, ακόμη και τραπεζίτες, προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών αλλά και του Βατικανού.

Ο φάκελος με τα στοιχεία που επισύναψαν οι χάκερ σε ανάρτηση με τίτλο «Ο χρόνος τελείωσε» στο σκοτεινό δίκτυο, όπου η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο από κρυπτογραφημένους browsers, έχει μέγεθος 9,7 Gb και, όπως εξηγούν, προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια επειδή η εταιρία δεν «κατέβασε» την ιστοσελίδα, όπως είχαν απαιτήσει.

Η εταιρία, από την πλευρά της, σχολιάζοντας την τελευταία εξέλιξη έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος των χρηστών της.

Τα προσωπικά δεδομένα που… κλείνουν σπίτια, έχουν υποκλαπεί και η ισπανική ψηφιακή υπηρεσία Tecnilógica έφτιαξε τον παγκόσμιο χάρτη που δείχνει την κατανομή των χρηστών της ιστοσελίδας, άρα των… εραστών της απιστίας, ανά τον κόσμο. Για τον χάρτη αυτό χρησιμοποιήθηκαν ως στοιχεία, το φύλο των χρηστών, η ημερομηνία εγγραφής στην ιστοσελίδα και η πόλη στην οποία κατοικούν.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Αυστραλία, είναι στο χάρτη αυτό με υψηλά ποσοστά.

Στην Ελλάδα ένα ποσοστό των χρηστών της τάξης του 85% είναι άνδρες.

Οι χάκερ έδωσαν στη δημοσιότητα 32 εκατομμύρια διευθύνσεις email από όλο τον κόσμο, διευθύνσεις, στοιχεία για πιστωτικές κάρτες , ακόμα και σεξουαλικές αναφορές.

Η Μελβούρνη είναι έκτη στον κόσμο με 213.813 κατοίκους της να ψάχνουν για σύντροφο μέσα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Άρχισαν ήδη να γίνονται γνωστά και ονόματα. Ανάμεσά τους πολιτικοί, αστυνομικοί και δάσκαλοι.

Ήδη μια γυναίκα που βρήκε το όνομα του συζύγου της στην ιστοσελίδα έκανε αίτηση διαζυγίου!

Πηγή:neoskosmos.gr