Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε γυρίσματα ταινίας με τον Τομ Κρουζ .

Ένα αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Μena” με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise ευθύνεται για το θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό ενός τρίτου. Το δυστύχημα συνέβη την  την Παρασκευή το βράδυ στην πόλη Μεντεγίν στην Κολομβία όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Associated Press.

 

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει επαγγελματική εκπαίδευση σαν πιλότος δεν επέβαινε στη μοιραία πτήση σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο  Αμερικανός πιλότος David Alan Purwin και ο Κολομβιανός Carlos Berl είναι οι δύο νεκροί ενώ στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας ακόμη πιλότος, ο Jimmy Lee Garind.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροπλάνο χρησιμοποιούνταν για να μεταφέρει το κινηματογραφικό πλήρωμα και τους ηθοποιούς στις τοποθεσίες των γυρισμάτων στην Κολομβία. Αιτία της τραγωδίας φέρεται να είναι η κακοκαιρία ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε από τις αρχές και μια φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που βρέθηκε σε περιοχή κοντά στο τροπικό δάσος. Από τους εκπροσώπους του ηθοποιού δεν έχει ακόμη γίνει κάποιο σχόλιο για το θλιβερό συμβάν.

 

Φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροπλάνου

Φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροπλάνου