Η Περουβιανή βαφτισιμιά αποκαλύπτει: Έμεινα έγκυος από τον ιερέα -Νιώθω προδομένη

Νέες αποκαλύψεις έκανε οι Έθελ Μπουζάλας, η Περουβιανή ερωμένη του Έλληνα ιερέα Γιώργου Πασσιά.

Η 45χρονη υποστήριξε ότι αφαίρεσε το ποσό των 30.000 δολαρίων από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της είχε δανείσει, χωρίς παραστατικά  για τα βιβλία και την μισθοδοσία στο σχολείο.

Η Περουβιανή σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στον Επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι νιώθει ότι ο Έλληνας ιερέας την χρησιμοποίησε και την πρόδωσε, ενώ τόνισε ότι υποπτεύεται ότι δεν είναι η πρώτη ερωμένη του ιερέα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο 67χρονος Γεώργιος Πασσιάς την είχε αφήσει έγκυο.

«Δεν πρόκειται να τολμήσω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν παρότι όπως φαίνεται… έχει κάνει. Γιατί θα πρέπει να το αμφισβητήσω», αναφέρει η Μπουζάλας στο μέιλ της το οποίο είδε και η New York Post.

«Έχω μείνει μόνη μου να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου ενώ ο ίδιος κρύβεται. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και θυματοποιηθεί για τα χρήματά μου και ότι πιθανότατα δεν είμαι το πρώτο θύμα του. Νιώθω τόσο πληγωμένη όσο δεν έχω νιώσει ποτέ στο παρελθόν», λέει η Περουβιανή που είναι μητέρα 3 παιδιών.

«Ο μεγάλος μου γιος αγαπάει τον πατέρα και τώρα πρέπει να του πω την αλήθεια» προσθέτει.

Όσον αφορά στα χρήματα που αφαίρεσε η Έθελ Μπουζάλας, όπως εξηγεί στο ηλεκτρονικό της μήνυμα στον Επίσκοπο, ο άντρας της είχε δανείσει «μεγάλα χρηματικά ποσά» για τα σχολικά βιβλία και την μισθοδοσία και έτσι η αφαίρεση τω 30.000 δολαρίων έγινε ώστε να αποπληρωθούν αυτά τα δάνεια τα οποία έγιναν χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση.

«Ο Τομ δεν έδωσε ποτέ χρήματα υπό την μορφή επιταγών, πάντα μετρητά, καθώς ο ίδιος ασχολείται με τα real estate και κάνει πολλές συναλλαγές με μετρητά», έγραψε η 45χρονη προσπαθώντας να αιτιολογήσει την αφαίρεση τω χρημάτων από το ταμείο της εκκλησίας το οποίο διαχειριζόταν και αυτή.

Από την πλευρά του ο επίσκοπος ενημέρωσε την Περουβιανή ότι πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχ

εία καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, ενώ μιλώντας στην Post είπε ότι τα χρήματα θα επιστραφούν και θα τοποθετηθούν σε λογαριασμό μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Όσον αφορά πάντως στον σύζυγο της ερωμένης του Γεωργίου Πασσιά, όπως είπε, είναι σε διάσταση με την σύζυγό του την οποία όμως αγαπά και πιστεύει ότι ο ιερέας έπαιξε με το μυαλό της.

Το παράνομο ζευγάρι συγκλόνισε με την σχέση του την ελληνοαμερικανική κοινότητα και με τα ερωτικά βίντεο που γύριζε στα οποία η Περουβιανή έκανε πράξη τις φαντασιώσεις του ιερέα. Σε ένα από αυτά, η 45χρονη κοιτάει την Μπουζάλας μέσα από έναν καθρέφτη να φοράει στρινγκ και γόβες στιλέτο και να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της.

Σε άλλο βίντεο, η γυναίκα τρίβει με τα πόδια της το πρόσωπο του ιερέα και λέει «Εκεί ανήκεις, κάτω από τα πόδια μου».

Πηγή:iefimerida.gr