Καμίνης και Ρουβάς άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Με… πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά διεξήχθη στην πλατεία Συντάγματος η εκδήλωση για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη μεγάλη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος ανέβηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κ

Καμίνης και Ρουβάς άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

αι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μαζί με την Big Band του δήμου Αθηναίων συνοδεύει με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες του την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Από νωρίς το απόγευμα, το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισαν μουσικές καθώς τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, ξεκίνησαν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι και κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος, όπου υποδέχονταν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι η Αθήνα, που φωταγωγείται νωρίτερα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές και διεθνείς πρωτεύουσες, “ξέρει να αντιμετωπίζει και να αντέχει στις δυσκολίες. Με πίστη στη δημοκρατία, στον πολιτισμό, στον άνθρωπο, στην επόμενη μέρα”. Επίσης τόνισε ότι “η Αθήνα είναι μια φιλόξενη, ζωντανή και ασφαλής ευρωπαϊκή πρωτεύουσα” και “η δημοκρατία και η ελευθερία δεν θα κάνουν το χατίρι σε εκείνους τους λίγους που επενδύουν στον φόβο”.