Νέα Πρόσωπα παίρνουν θέσεις στη Νέα Δημοκρατία

Ανακατατάξεις σε πρόσωπα αλλά και ανακατατάξεις… χωροταξικές σε γραφεία στη Βουλή φέρνει η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ήδη ανακοινώθηκαν τα τρία πρώτα ονόματα που αναλαμβάνουν θέσεις στη ΝΔ: με απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται Γενικός Διευθυντής του κόμματος, ο μηχανολόγος–μηχανικός Νίκος Παπαθανάσης, Διευθυντής Γραφείου Προέδρου του κόμματος, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μιχάλης Μπεκίρης ενώ Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ θα είναι ο δημοσιογράφος Μακάριος Λαζαρίδης.

Ενώ μετά την ανακοίνωση της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι συνεργάτες του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση αναζήτησαν καινούργιους χώρους προκειμένου να δώσουν λύσεις στις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν.

Έτσι, με τη συναίνεση και του ιδίου, ο πρώην αρχηγός της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα εγκατασταθεί πλέον στο κτίριο της οδού Αμαλίας, ενώ στο γραφείο που μέχρι σήμερα διατηρούσε μέσα στο κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου, θα εγκατασταθεί η Ένωση Κεντρώων.