Ένταση στην Κρήτη: Αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν αγρότες προπηλάκισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, h ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρούσε σε «διορθωτικές κινήσεις».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αγανάκτηση αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη, επίσης καλεσμένο του τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να καταφερθούν εναντίον του βουλευτή.

Σε ελάχιστο χρόνο, στο σημείο βρέθηκαν κι άλλοι εξαγριωμένοι αγρότες οι οποίοι εξέφραζαν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στις δηλώσεις του βουλευτή αλλά και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν του αγρότες.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να αποφευχθεί κλιμάκωση της έντασης.

igoum11 igoum22