Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια – Εισβολές σε σπίτια και καταστήματα για κοκαΐνη

Αθήνα.- Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα της Δίωξης Ναρκωτικών είναι σε εξέλιξη από το πρωί, για την εξάρθρωση κυκλώματος διακινήσεις ναρκωτικών και ιδιαίτερα κοκαΐνης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης συνοδεία αστυνομικών της ΕΚΑΜ, αλλά και στελεχών της Αντιτρομοκρατικής, εισέβαλαν σε σπίτια αλλά και καταστήματα στην περιοχή των Εξαρχείων, κατάσχοντας ποσότητες ναρκωτικών κυρίως κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ συνέλαβαν 10 άτομα οι περισσότεροι αλλοδαποί.
Ουσιαστικά πρόκειται για την κατάληξη μεγάλης επιχείρησης που είχε στηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες από την Δίωξη, με στόχο την εξάρθρωση της λεγόμενης “Μαφίας των Εξαρχείων” που βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ στα πλαίσια αυτού του ακήρυχτου πολέμου, δολοφονήθηκε Αιγύπτιος διακινητής και μάλιστα την ευθύνη ανέλαβε τρομοκρατική οργάνωση με την επωνυμία “Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων”.
Αύριο αναμένονται ανακοινώσεις για την επιχείρηση, ενώ ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Τόσκας, μίλησε στην Βουλή για την μεγάλη επιχείρηση.