Συνάντηση Πατούλη με τον ομογενή Βουλευτή Σωτ. Δελή στην Στοκχόλμη

Στοκχόλμη.- Ο κ Πατουλης βρίσκεται στην Στοκχόλμη με συνεργάτες για μια μια σειρά
Επαφών με την σουηδική αυτοδιοίκηση.

Κατα την διάρκεια της επίσκεψης του ο κ Πατούλης επισκέφτηκε στη Βουλή τον ομογενή βουλευτή κ. Σωτήρη Δελή με τον οποίο είχε εγκάρδια ενημερωτική συζήτηση μεταξύ άλλων γύρω απο τον τροπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου της Σουηδιας, των βουλευτών, τον ρολο γενικά του κοινοβουλευτικού στην διοικηςη της χώρας ως και το μοντέλο διακυβέρνησης της.

Ο κ. Σωτήρης Δελής (αριστερά) και Γιώργος Πατούλης στο βήμα της Σουηδικής Βουλής

Ο κ. Δελής έκανε επίσης γνωστο στον κ Πατουλη την προσπάθεια της ΠΑ.Δ.Ε.Ε και την δικη του, σαν μέλος της διοίκησης της, για λύση του ζητήματος της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού και ζήτησε θερμά την υποστήριξη του και της ΚΕΔΚΕ στο ζήτημα αυτό.
Ο κ. Πατούλης συνοδεύονταν στην επίσκεψη του στη Βουλή, απο τον έλληνα Πρεσβη κ Δημήτριο Τουλουπα, τον κ Γεώργιο Κοντορινη πρόεδρο του δικτύου αιρετών αυτοδιοίκησης της Ευρώπης και τις συνεργάτες του Γεωργία Ρεμπουτσικα και Βαλια Αθανασόπουλο.

Φωτό απο την επίσκεψη του κ Πατουλη στη Βουλή οπου συνοδεύονταν απο τον έλληνα Πρεσβυ κ Δημήτριο Τουλουπα, τον κ Γεώργιο Κοντορινη πρόεδρο του δικτύου αιρετών αυτοδιοίκησης της Ευρώπης και τις συνεργάτες του Γεωργία Ρεμπουτσικα και Βαλια Αθανασόπουλο. Ο βουλευτής Σωτήρης Δελής, τρίτος από αριστερά.

Επίσης ο κ Πατουλης συναντήθηκε και με το κοινοβουλευτικό στέλεχος και πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπης φιλίας Σουηδιας-Ελλάδας κ Λαρς Μεγιερν Λαρσσον.