Ο ομογενής δάσκαλος που έκλεψε την παράσταση από τον Τραμπ

Ουάσινγκτον.- Ένας δάσκαλος ελληνικής καταγωγής που ζει στην Αμερική κατέφερε να κλέψει την παράσταση από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το LGBTQ κίνημα * φορώντας μια πολύχρωμη καρφίτσα ουράνιου τόξου στο πέτο του και κρατώντας μια δαντελένια βεντάλια στην επίσημη φωτογραφία του με τον αμερικανό πρόεδρο και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ο 29χρονος δάσκαλος έχει γίνει viral για την τολμηρή του στάση για τα δικαιώματα των LGBTQ και έχει κερδίσει την παγκόσμια προσοχή.

Ο κ.Γιαννόπουλος διδάσκει σε σχολείο Τέχνης και επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο μαζί με ακόμα έναν καθηγητή. Οι δυο τους είχαν κερδίσει τον τίτλο του καθηγητή της χρονιάς και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο.

Η συνάντηση αυτή έγινε τον Απρίλιο και ο Γιαννόπουλος ανέβασε αμέσως τη φωτογραφία στο Facebook, αλλά έγινε viral τις τελευταίες ημέρες με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

* LGBT (ΛΟΑΤ είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ, ερμηνεύοντας τα transgender άτομα στην ελληνική γλώσσα ως διαφυλικά. Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBT ή GLBT (Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender).